Milan Hanzel Magazín Ona

Gáboríkova manželka pribrala v tehotenstve 18 kíl: TAKTO vyzerá po troch mesiacoch! FOTO

Hokejista Marián Gáborík je šťastný muž. Môže sa pochváliť roztomilou dcérkou Bellou a nádhernou manželkou Ivanou, ktorá vyzerá tri mesiace po pôrode skvele.

Ilustračný obrázok k článku Gáboríkova manželka pribrala v tehotenstve 18 kíl: TAKTO vyzerá po troch mesiacoch! FOTO
9
Galéria

Usmievavá blondínka sa stala prvý raz mamou pred tromi mesiacmi, keď svojmu manželovi Mariánovi priviedla na svet dcérku Bellu. Bývalá tanečníčka mala vždy postavu ako lusk a nič na tom nezmenil ani pôrod.

Krivky po pôrode

Ivana sa pred pár týždňami neváhala priznať, že počas tehotenstva pribrala, čo je v tomto období bežné. Už vtedy však bolo vidieť, že jej to pristane aj s bruškom. Keďže je Ivana aktívna na sociálnej sieti, dozvedeli sme sa veľa vecí z jej súkromia. „V jedle som sa neobmedzovala, ale stále som sa snažila o vyváženú stravu pri hlavných jedlách. Snažila som mať denne pohyb, čiže plávania, chôdza, joga, ľahké cvičenie s vlastnou váhou. V tehotenstve som sa cítila super, aj keď ručička na váhe išla stále hore. Pre tých, čo zaujímalo, koľko som pribrala – 18 kíl,“ napísala Ivana po pôrode na Instagram.

Tešila sa na cvičenie

Ivana je jasným príkladom toho, že sa dá skĺbiť tehotenstvo, pôrod, materstvo a cvičenie dokopy. Samozrejme, že počas šestonedelia to vždy nejde, ale potom to už čerstvá mamička rozbalila naplno. „Ani si nedokážete predstaviť ako sa opäť teším na cvičenie a nával endorfínov. Počas tohto obdobia som dala dole štyri kilá. Ešte pár navyše ich mám oproti pôvodnej váhe, ale cítim sa skvele. Mám pestrú stravu a veľa energie na Bellu. A to je dôležité, nie?“ priznala Ivana v príspevku na sociálnej sieti.

Žiari na jachte

Gáboríkovci sa prd pár dňami rozhodli ísť na dovolenku do Chorvátska, o čom sme písali TU. Relax trávia na luxusnej jachte, a jasné, že stredobodom pozornosti je Bella. Na palube však žiari aj Ivana, ktorá je pár týždňov po pôrode skutočne vo výbornej forme. Vždy vyzerá perfektne upravená a môže sa pochváliť vyšportovanou postavou. Aj preto sa dala nahovoriť na fotenie s Lukášom Kimličkom do slovenského lifestylového časopisu, kde jej to v róbe od Michaela Kováčika pristalo. Veď posúďte sami. Rovnako aj na fotky z dovolenky!

View this post on Instagram

Let the sea, set u free💫

A post shared by ⠀Ivana Gaborik (@iversanns) on

View this post on Instagram

Mornings like these...🙌🏼

A post shared by ⠀Ivana Gaborik (@iversanns) on

View this post on Instagram

Another day in paradise 🌊☀️

A post shared by ⠀Ivana Gaborik (@iversanns) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM