han Magazín

Hlavný hygienik sa stretol s trénerom Molnárom! Tak čo, pôjde do Extrémnych premien?

Konečne sa stretli! Reč je o hlavnom hygienikovi Jánovi Mikasovi a športovom odborníkovi z Extrémnych premien Marošovi Molnárovi. O čom debatovali?

Ilustračný obrázok k článku Hlavný hygienik sa stretol s trénerom Molnárom! Tak čo, pôjde do Extrémnych premien?
Zdroj: Facebook.com/Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky

K ich stretnutí prišlo po tom, čo sa fitness tréner vyjadril na svojej sociálnej sieti k nepopulárnym opatreniam, ktoré krízový štáb zaviedol voči športujúcim Slovákom. Išlo hlavne o zatvorenie posilňovní. Písali sme o tom V TOMTO ČLÁNKU.

Slová Mikasa

Hlavný hygienik Slovenska sa ku schôdzke, ktorá bola neformálna, vyjadril na Facebooku Úradu verejného zdravotníctva SR takto: „Nie som nepriateľom športu, hoci uznávam, že to tak môže pôsobiť. Epidemiologická situácia stále nie je dobrá, preto uvoľňujeme opatrenia postupne, sme opatrní. Vnímam, že sme nevyhoveli dostatočne a všetkým. Počúvam názory i návrhy od ľudí priamo z terénu. Stretol som sa s fitness trénerom Marošom Molnárom.“ Počas debaty mali obaja na tvárach rúška.

Tak čo, pôjde to toho?

Uznávaný odborník v oblasti športového tréningu ponúkol Mikasovi pred niekoľkými týždňami aj účinkovanie v jeho obľúbenej relácii, ktorá beží na TV Markíza. Čo k tomu prezradil hygienik? „Okrem aktuálne nastavených opatrení v oblasti športu sme hovorili aj o mne ako súkromnej osobe. Nie som totiž ten, kto odporúčania iba dáva, ale aj ich počúva. Odporúčaniami pána Molnára sa budem riadiť,“ uviedol Ján Mikas, ktorý je vo svojom obore špičkovým odborníkom.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

HLAVNÝ HYGIENIK: POČÚVAM RADY ODBORNÍKOV Z TERÉNU „Nie som nepriateľom športu, hoci uznávam, že to tak môže pôsobiť....

Posted by Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky on Monday, November 23, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM