Aktualizované Jakub Forgács Krimi

HRÔZA v rodinnom dome: Muž STRIEĽAL na vlastnú manželku, ulicu UZAVRELI, FOTO

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky ako aj príslušníci PPÚ z Banskej Bystrice.

Ilustračný obrázok k článku HRÔZA v rodinnom dome: Muž STRIEĽAL na vlastnú manželku, ulicu UZAVRELI, FOTO
4
Galéria

Vo štvrtok došlo k hrozivému incidentu v Hontianskych Tesároch (okres Krupina). Ako prvý o tom informoval portál Noviny.sk. „64-ročný Pavel po hádke zaútočil na manželku a vystrelil po nej. Žene sa podarilo z domu ujsť,“ píše portál.

Zásah kukláčov

„Vo večerných hodinách sme na tiesňovú linku č. 158 prijali informáciu o vysoko profilovom incidente v obci Hontianske Tesáre, kde malo dôjsť k incidentu medzi manželmi. Situácia sa podľa doposiaľ zistených informácií mala vyhrotiť, keď muž siahol po zbrani a došlo k streľbe,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti so slovami, že pri udalosti sa našťastie nikto nezranil a žene sa podarilo z domu utiecť.

Ihneď po oznámení udalosti boli operačným dôstojníkom na miesto vyslané všetky potrebné sily, vrátane banskobystrických kukláčov, ostreľovačov a podľa informácií, ktoré boli dostupné z miesta incidentu, bolo vyhodnotené, že bude na miesto vyslaný aj tím policajných vyjednávačov.

Muža zadržali

„Polícia na mieste muža obmedzila na osobnej slobode. Bol odovzdaný do rúk záchranárov, ktorými bol prevezený do nemocnice,“ dodali policajti so slovami, že v súčasnosti prebiehajú v súvislosti s prípadom procesné úkony a preto podrobnejšie informácie k nemu poskytnú neskôr.

„Muž je podľa informácií TV JOJ poľovník a mal vlastniť viacero zbraní. Susedia museli zostať v domoch kvôli bezpečnosti, ulicu zatarasili policajné autá s ozbrojenými kukláčmi,“ dodáva s tým, že muža zadržali priamo v dome a previezli ho na vyšetrenie do nemocnice.

Zábery z miesta zásahu nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Zásah kukláčov v Hontianskych Tesároch
4
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM