Lucia Lauková Krimi

Hrozivé detaily o únose mladej študentky: Soni mali pichnúť EXTRÉMNU dávku liekov na spanie

Soni, ktorá bola vyše 24 hodín nezvestná, mali pichnúť injekcie s liekmi na spanie. Dávka bola údajne taká obrovská, že ak by jej ju podali naraz, bola by smrteľná.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivé detaily o únose mladej študentky: Soni mali pichnúť EXTRÉMNU dávku liekov na spanie
Zdroj: Pohotovostný pátrací tím

Mladú študentku Soňu mali uniesť po ceste domov. Ženu po rozsiahlom pátraní našli v pondelok 11. septembra v ranných hodinách v blízkosti nemocnice na Antolskej ulici. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia.

Podľa najnovších informácií, nemala Soňa ani šancu brániť sa. Pichnúť jej mali silné uspávacie látky.

„Soni po zmiznutí pichali do stehna a zadku injekcie s liekmi na spanie. Počas 26-tich hodín čo bola nezvestná ich mala dostať viackrát, a to preto aby bola permanentne mimo vedomia,“ informujú noviny.sk.

Prečítajte si tiež

V opatere lekárov

Dávka bola údajne taká obrovská, že ak by ju dostala naraz, bola by pre ňu smrteľná. „Lieky, ktoré jej našli v tele sa bežne v lekárňach kúpiť nedajú. Používajú sa napríklad v nemocniciach,“ dodáva TV JOJ.

V súčasnosti má byť 22-ročná Soňa v opatere lekárov. Pomáhajú jej aj psychológovia.

Páchateľa hľadajú

Polícia v súvislosti s prípadom pátra aj po prípadných svedkoch. „Pátrame po vodičoch motorových vozidiel, vybavených kamerou s nahrávaním, ktorí viedli vozidlo v nedeľu (dňa 10.09.2023) v čase od 03.00 hod do 04.00 hod, po Štefánikovej ulici v smere od Hlavnej železničnej stanice na Hodžovo námestie, prípadne v opačnom smere, tzn. v smere od Hodžovho námestia v smere na Hlavnú železničnú stanicu a disponujú kamerovým záznamom, touto cestou ich vyzývame, aby nám tento záznam poskytli,“ vyzýva polícia.

Políciu môžete kontaktovať prostredníctvom bezplatného čísla polície 158, formou súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj, prípadne osobne na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM