Monika Hanigovská Magazín

Hrubšie obočie bolo IN niekoľko rokov: Prichádza ZMENA, najnovší BOOM vás asi zaskočí

Bude to znieť neuveriteľne, ale hitom je obočie, na ktoré by mnohé ženy najradšej asi zabudli.

Ilustračný obrázok k článku Hrubšie obočie bolo IN niekoľko rokov: Prichádza ZMENA, najnovší BOOM vás asi zaskočí
7
Galéria

V 90. rokoch bolo hitom tenké obočie. Propagovali ho mnohé herečky, modelky a známe tváre a nakoniec si našlo cestu aj medzi obyčajné ženy. Tento trend postupne ustupoval a ženy čoraz menej siahali po pinzetách.

Dámy sa začali pýšiť hustým plným obočím. Tie, ktoré ho prirodzene nemali, vyťahovali ceruzky či absolvovali microblading, teda tetovanie obočia.

No trend „čiarok“ je späť a ešte vo vylepšenom looku. Aké obočie začína prevažovať na módnych prehliadkach a medzi svetovými hviezdami?

Nicola Peltz Beckham sa objavila na verejnosti s výrazne tenkým a zosvetleným obočím. Doja Cat si ho rovno oholila a dokreslila tenkou čiarkou a Maisie Williams či Lady Gaga zvolili blond odtieň.

Zaplatia za vzkriesený ošiaľ?

Podľa vizážistky je možné, že hneď ako podľahnete trendu tenkého obočia, môže to byť navždy: „Vždy existuje šanca, že chĺpky na obočí nedorastú,“ povedala Jimena Garcia pre denník New York Post.

Takmer zabudnutá módna vlna sa dostala aj medzi mladých užívateľov TikToku.

Všetko nasvedčuje tomu, že tento trend bude medzi nami pravdepodobne dlhšie. Na sociálnej sieti je čoraz viac obľúbený filter, ktorý premení každé obočie na akýsi pretrhaný pásik. Niektorí užívatelia už vymenili aplikáciu za pinzetu a s výsledkom sa už stihli pochváliť.

Mohlo by vás zaujímať:

Ženy, vyskúšate trend tenkého obočia?

áno 34.3%
možno 26.4%
nie, nikdy! 39.3%
FOTO: Katastrofa či krásny trend? Tenké obočie je tu opäť!
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM