TOS Lifestyle

Influencerka hľadá partnera BIZARNÝM spôsobom: Chlapi, vyplňte si prihlášku! KTO má šancu?

Influencerka si svoju životnú lásku chce nájsť vskutku inovatívnym spôsobom. Ohlásila verejné "výberko" a má už tisíce žiadostí!

Ilustračný obrázok k článku Influencerka hľadá partnera BIZARNÝM spôsobom: Chlapi, vyplňte si prihlášku! KTO má šancu?
Zdroj: Instagram.com/Veradijkmans

Tvorkyňa digitálneho obsahu, ktorá má len na Instagrame takmer šesť miliónov sledujúcich, sa rozhodla nájsť si životného partnera neobyčajným spôsobom.

Vera Dijkmansová tvrdí, že je ťažké randiť v roku 2023 a na svojich sociálnych sieťach zverejnila prihlášku, cez ktorú sa môže jej potenciálna láska prihlásiť. A nemenej zaujímavé sú aj jej požiadavky.

Požiadavky na priateľa

Vo formulári sa okrem iného uchádzačov pýta, či stále žijú s rodičmi, či vlastnia auto alebo či radi sledujú kreslené seriály. „Musí byť zábavný, mať dobrý hudobný vkus a mať vlastný príjem," popisuje influencerka predpoklady toho správneho uchádzača.

„Musí byť tiež lojálny a musí to byť niekto, kto rád sleduje kreslené filmy,“ doplnila.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Žiadosti sa len tak hrnú

Zdá sa, že núdzu o uchádzačov mať nebude. A to aj napriek svojim špecifickým požiadavkám. Na prihlášku vraj reagovalo za jediný deň cez 3-tisíc uchádzačov!

„Stále mi chodia ďalšie a ďalšie prihlášky. Ale som veľmi príjemne prekvapená. Ani vo sne mi nenapadlo, že sa ozve až toľko chlapov, ktorí budú mať o dlhodobý vzťah so mnou záujem," teší sa Vera.

Či si však naozaj nájde svoju životnú lásku takýmto spôsobom alebo celé toto „výberové konanie“ využije len na rozšírenie svojej popularity, je vo hviezdach. „Som pripravená na vážny vzťah," tvrdí odhodlane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM