Barbara Dallosová Magazín Ona

Influencerka, ktorej ťahá na STOVKU: Bláznivá babička bojuje za inakosť aj legalizáciu marihuany

Výstrednú Američanku si obľúbili milióny ľudí po celom svete, vrátane celebrít. Nemá problém pózovať v bikinách a miluje bláznivé outfity.

Ilustračný obrázok k článku Influencerka, ktorej ťahá na STOVKU: Bláznivá babička bojuje za inakosť aj legalizáciu marihuany
Zdroj: Instagram.com/Baddiewinkle

Fráza, že vek je len číslo, platí pri Američanke Helen Ruth Elam niekoľkonásobne. 94-ročná seniorka sa stala hviezdou Instagramu, kde vystupuje pod menom Baddie Winkle a má viac než tri milióny followerov.

Boj proti ideálom krásy

Helen si fanúšikov získala svojou obdivuhodnou chuťou do života a výstrednými outfitmi. Bezmála storočná babička bez problémov zapózuje v minisukni, plavkách či latexových šatách. Typické sú pre ňu žiarivé farby a výrazné doplnky.

Nejde však len o módu. Baddie Winkle sa stala symbolom filozofie, ktorá hovorí o tom, že žiadny ideál krásy neexistuje a aj samých seba by sme mali brať s nadhľadom. Helen je tiež známa tým, že podporuje legalizáciu lekárskej marihuany. Na niektorých záberoch je zachytená s cigaretou, ktorá nápadne pripomína takzvaný joint, teda marihuanovú cigaretu.

Všimla si ju Rihanna

Bláznivá starenka sa stala hviezdou sociálnych sietí, keď mala 85 rokov. Obliekla si veci svojej pravnučky, tá následne fotku zavesila na internet. Helen mala čoskoro vlastný profil a veselé zábery v krikľavých šatách pribúdali.

Lavína sa spustila, keď začala Helen sledovať barbadoská speváčka Rihanna. Followerov pribúdalo raketovým tempom a dnes je Helen aj tvárou módnych značiek a spolupracuje s viacerými celebritami.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Začítajte sa do ďalších zaujímavých tém

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM