TOS Lifestyle

Jojka definitívne KONČÍ so svojím komediálnym seriálom! Podľa divákov je najvyšší čas

Dlhodobý seriál televízie JOJ končí. Kedy bude odvysielaná jeho posledná časť?

Ilustračný obrázok k článku Jojka definitívne KONČÍ so svojím komediálnym seriálom! Podľa divákov je najvyšší čas
Zdroj: Unsplash.com

Začiatkom januára 2022 začala Jojka vysielať nový komediálny seriál s názvom Hranica, ktorého dej sa odohráva na slovensko-ukrajinskej hranici, vo fiktívnej obci Krivé a stretávajú sa v ňom pašeráci a policajti.

Práve na začiatku zažil seriál svoj najväčší boom. Jeho sledovanosť však postupne klesala. Napriek tomu sa v hlavnom vysielacom čase udržal na obrazovkách až doteraz.

Išiel nepretržite

Faktom však je, že pôvodne sa Hranica vysielala trikrát týždenne, neskôr to boli už len dve časti týždenne a aktuálne je to len jedna.

Seriál je z pohľadu Jojky unikátny, pretože bežal takmer dva roky nepretržite, vrátane letných prázdnin. Výnimku malo len vianočné obdobie.

Z pôvodného chorvátskeho námetu sa televízia pokúsila urobiť dlhodobejší projekt s vlastnými scenármi. Pokles záujmu divákov však rozhodol.

Posledná časť

Informácie portálu Mediaboom.sk o konci Hranice potvrdila už aj samotná televízia. Seriál totiž nezaradila do plánov na rok 2024.

„Hranica do svojho záveru dôjde o mesiac, keď by podľa našich informácií mala veľké finále plánovať na pondelok 18. decembra o 20:40,“ uviedol portál.

V seriáli účinkovali slovenské herecké stálice ako Hana Gregorová, Michaela Čobejová, Jozef Vajda, Peter Sklár či Branislav Deák, ale známejšími sa vďaka seriálu stali aj niektoré ďalšie tváre ako napríklad jedna z hlavných postáv Simona Kollárová.

Je možné, že aj preto seriál spočiatku zaujal. Keď sa však objavili na sociálnych sieťach informácie o možno konci, väčšina komentujúcich sa zhodla. „Konečne,“ napísali mnohí.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM