TOS Ona

Kaderníčka na rovinu: Takéto klientky nás privádzajú do ŠIALENSTVA! Patríte medzi ne aj vy?

Ktoré typy klientok privádzajú kaderníčky a kaderníkov do zúfalstva až šialenstva? Pozrite, či medzi ne nepatríte aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Kaderníčka na rovinu: Takéto klientky nás privádzajú do ŠIALENSTVA! Patríte medzi ne aj vy?
Zdroj: Unsplash.com

Rovnako ako pri inej práci s ľuďmi, aj v kaderníctve treba počítať so stretávaním sa s tými najrôznejšími ľuďmi a povahami. A niektoré typy vedia poriadne liezť na nervy.

Tvrdí to kaderníčka zo salóna v anglickom Manchestri. Tá prostredníctvom videa na TikToku, ktoré sa stalo virálnym, ukázala prstom, ktoré to sú.

Aj keď vám to v salóne nedajú možno najavo, vedzte, že to v nich môže vrieť. Vo väčšine prípadov ide pritom o ženské klientky.

Toto nerobte

Prvý typ je ten, čo si neustále upravuje vlasy. Takéto klientky to robia aj v kaderníctve. Nielen počas prestávok, aj pri úprave alebo pri strihaní vlasov.

Ďalším typom sú pomocníčky. Kaderníčka takú klientku napríklad češe, no ona ju presviedča, že jej samej to pôjde lepšie poprípade rýchlejšie. Nespochybňuje pri tom tak trochu zručnosti svojej kaderníčky či kaderníka?

Treba vydržať

Ďalším typom sú tie, čo nevydržia nepohybovať hlavou. Stačí hlavu mierne nakloniť a riskujete, že váš účes nebude dokonalý. Spokojná nie je klientka a ani kaderníčka, ktorá sa pod prácu podpisuje.

Posledným typom sú takzvané „drama queens“, ​​o ktorých kaderníčka tvrdí, že sú mimoriadne citlivé pri česaní alebo sušení vlasov. Môže sa pritom snažiť byť najnežnejšia ako sa dá…

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM