Barbara Dallosová Magazín

Kde je Putinova sexy gymnastka? Tajný ÚKRYT v luxusnom sídle v Európe!

Putinova o tridsať rokov mladšia tajná láska sa má v mimoriadne zabezpečenom sídle ukrývať aj s ich štyrmi deťmi.

Ilustračný obrázok k článku Kde je Putinova sexy gymnastka? Tajný ÚKRYT v luxusnom sídle v Európe!
3
Galéria

Po vypuknutí vojny na Ukrajine sa o prvom mužovi Ruska hovorí viac než kedykoľvek predtým. Vladimir Putin si svoje súkromie dôsledne stráži, na povrch však vychádzajú rôzne informácie z jeho osobného života.

Matka štyroch Putinových detí

Nie je tajomstvom, že sa v roku 2013 po desaťročiach rozviedol s manželkou Ľudmilou. Kto po jeho boku stojí teraz, je ale tak trochu záhadou. Zahraničné médiá však už dlho skloňujú meno gymnastky Aliny Kabajevovej.

O viac než tridsať rokov mladšia kráska má byť Putinovou tajnou láskou. Viaceré médiá tiež špekulujú, že športovkyňa mu porodila štyri deti – dvoch chlapcov a dievčatá dvojičky.

Luxusné sídlo vo Švajčiarsku

Začiatkom marca sa objavili infomácie o tom, že Putin mal svoju rodinu po vypuknutí konfliktu ukryť v podzemnom bunkri. Teraz britský portál pagesix.com tvrdí, že Putinova milenka Alina sa nachádza v luxusnej chate vo Švajčiarsku aj s ich štyrmi deťmi.

„Zatiaľ čo Putin útočí na Ukrajinu a jej nevinných občanov, jeho rodina je ukrytá v privátnej a veľmi dobre zabezpečenej chate niekde vo Švajčiarsku, aspoň zatiaľ,“ cituje portál svoj zdroj, ktorý však konkrétne nemenoval.

Načrela aj do politiky

Hoci Kabajevová je známa predovšetkým ako gymnastka, vyskúšala si aj iné povolania. Už v pätnástich rokoch sa talentovaná športovkyňa stala majsterkou Európy, neskôr desaťnásobnou majsterkou sveta.

Okrem športovej kariéry skúšala aj modeling. Svoju dokonalú postavu nechala nafotiť pre viacero časopisov. Strihla si aj krátku rolu vo filme a účinkovala vo videoklipe rapovej kapely Igra slov. Pôsobila tiež v politike. Od roku 2007 do roku 2014 bola poslankyňou ruskej Dumy za Putinovu stranu Jednotné Rusko.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM