Magazín

Kristína Kövešová takmer prišla o ŽIVOT! Obrovské bolesti a zážitok medzi nebom a zemou

Lekári nevedeli, či to prežije. Známa temperamentná novinárka opísala chvíle, ktoré mohli byť jej poslednými.

Ilustračný obrázok k článku Kristína Kövešová takmer prišla o ŽIVOT! Obrovské bolesti a zážitok medzi nebom a zemou
Zdroj: Instagram.com/kristinakovesova

Kristínu Kövešovú netreba špeciálne predstavovať. Investigatívna novinárka sa venuje silným kauzám a často tiež poukazuje na osudy ľudí na okraji spoločnosti. No najnovšie priznala, že v minulosti sama potrebovala pomoc a zvádzala boj o to najcennejšie – o vlastný život. Zdôverila sa, že pritom zažila aj priam mystický okamih.

Jablko smrti

„Dnes oslavujem moje druhé narodeniny. Takto pred troma rokmi na Troch kráľov som na rajskom ostrove nešťastnou náhodou zjedla smrteľné jedovaté ovocie, jablko smrti,“ vyznala sa novinárka na Instagrame a dodala, že vtedy prežívala neznesiteľnú bolesť, žiaľ, neostalo len pri nej.

Kövešová zjedla jedovaté ovocie na trhu a na pláži. Pripomínalo jej mučenku jedlú známu aj pod názvom passion fruit.

„Zrazu mi prišlo zle a cítila som neuveriteľné pálenie, ako keby som zvnútra horela. Začalo sa mi zle dýchať. Prvé, čo nám napadlo, bolo, že som dostala alergiu. Len potom mi bolo ešte horšie. Mala som šialené kŕče a neuveriteľné bolesti. Neprestávalo to, a keď sa to po niekoľkých hodinách stupňovalo, prišli sme k najbližšiemu ostrovu a hľadali sme nemocnicu.“ Informoval o tom portál pluska.sk.

Jablko smrti pôsobí ako žieravina a postupne spaľuje orgány. Lekári nevedeli, či prežije a dávali jej morfium na bolesť.

Zážitok mimo tohto sveta

„Pamätám si neznesiteľnú bolesť a potom už len to krásne miesto. Volám ho domov. Bolo tam svetlo, žiadne starosti a bezpodmienečná láska. Poslali ma späť, že ešte nie je čas. A ja aj tento rok sľubujem, že to, čo som sľúbila, dodržím,“ prezradila tajomne Kövešová.

Prehodnotila priority?

„Budem sa snažiť, aj keď to nie je a viem, že ešte dlho nebude ľahké. Budem prosiť o silu, ale nikdy nepoviem, že nevládzem žiť, lebo aj napriek bolesti, vždy uvidím aj lásku. Anjelikovia moji, zmysel života nie je v majetkoch a moci, ale v poznaní a láske. Sme tu len na chvíľu, užívajte si každý jeden deň a radujte sa z maličkosti, ktoré sú jadrom nášho bytia,“ dodala na záver.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM