Magazín

Kto sa k vám hodí a komu sa vyhýbať? Nájdite si PARTNERA podľa KRVNEJ skupiny

Japonci veria, že na krvi záleží viac, ako ste si doteraz vôbec mysleli. Skúste si nájsť spriaznenú dušu podľa krvnej skupiny, možno ostanete prekvapení.

Ilustračný obrázok k článku Kto sa k vám hodí a komu sa vyhýbať? Nájdite si PARTNERA podľa KRVNEJ skupiny
Zdroj: pixabay.com

Zatiaľ, čo západný svet verí alebo sa prinajmenšom baví na astrológii, v Japonsku nedajú mnohí dopustiť na výklad osobnosti podľa krvnej skupiny. Ten je v krajine vychádzajúceho slnka známy pod pojmom Bura hara. Často medzi tamojšími obyvateľmi počuť vetu „Ketsuekigata nāni?“, v preklade ako: „Aká je vaša krvná skupina?“

„Japonci veria, že prostredníctvom krvnej skupiny môžu analyzovať osobnosť. Tieto znalosti využívajú aj pri hľadaní toho najlepšieho partnera,“ píše portál Astrology. Zabudnite na zverokruh a pozrite sa, čo charakterizuje nositeľov krvnej skupiny A, B, AB a 0.

Krvná skupina A

V Japonsku nazývajú nositeľov tejto skupiny pojmom „kichomen“, čo vo voľnom preklade znamená „dobre zorganizovaní.“ Sú to perfekcionisti. Ľudia s touto krvnou skupinou sú zároveň srdeční, priateľskí, súcitní a láskaví.

„Dobre vychádzajú s ľuďmi a získavajú dobrých priateľov. Môžu však byť zároveň aj viac prieberčiví a hanbliví. Niekedy môže byť ich náklonnosť k druhej osobe až panovačná a majú tendenciu zanedbávať svoje vlastné šťastie,“ opisuje Astrology.

Vyznávači tohto výkladu zároveň veria, že nezadaní ľudia s krvnou skupinou A, by mali uprednostniť rande s nositeľmi rovnakej krvnej skupiny alebo s tými, ktorí majú skupinu AB.

Čo charakterizuje ďalšie krvné skupiny? Dozviete sa to na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM