TOS Zo zahraničia

KURIOZITA DŇA: Vonku zúria horúčavy a v obchode už vystavujú čokoládových MIKULÁŠOV!

Prazvláštne zábery sa objavili z obchodu, ktorý podľa obsahu regálov už odštartoval predvianočné obdobie. Ako to vysvetľuje vedúci predajne?

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Vonku zúria horúčavy a v obchode už vystavujú čokoládových MIKULÁŠOV!
Zdroj: Unsplash.com , TASR/František Iván

Európania sa v týchto dňoch doslova varia vo vlastnom pote, no jeden z potravinových obchodov v mestskej časti Zehlendorf v Berlíne akoby si žil vlastným životom.

Podľa denníka Bild sa ľudia zastavujú pred regálmi a vyťahujú svoje smartfóny, aby si ich mohli odfotiť.

Sú totiž plné medovníkov, čokoládových Mikulášov a iných produktov patriacich k predvianočnému obdobiu. Len pripomíname, že vonku je vyše tridsať stupňov a v kalendári prvá polovica júla.

Vysvetlenie obchodu

Vedúci predajne má pre tento nečakaný krok zo strany obchodu vysvetlenie. Podľa jeho slov totiž takto v predstihu natáčali v predajni vianočné reklamné videá a fotili vianočný sortiment pre letáky.

Keď už odteraz máte v obchode čokoládových Mikulášov, nechcete ich dlho skladovať a v predajni padlo rozhodnutie tento sortiment z fotenia predať. „Doprajte si Vianoce v lete za skvelé ceny!,“ láka predajňa zákazníkov.

Ľudia sa bavia

Na prvý pohľad teda absurdný krok, no v tomto kontexte dáva, samozrejme, zmysel. Tak či onak, mnohým ľuďom táto kuriozita aspoň spríjemnila deň.

„Z toho šoku, keď som zbadal túto fotku, mi spadol perník do vareného vína,“ pobavil diskutujúcich na sociálnych sieťach Martin.

„Neviem, čo sa sťažujete, konečne si môžete dopriať Mikuláša na pláži,“ zažartoval Ricardo. „Ale nesezónne ovocie či zelenina v ponuke sú ok. Aký je v tom rozdiel? Vo februári si kupujete hrozno,“ poznamenal Andreas.

Titulné foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM