ELA Krimi

KURIÓZNY prípad! V Bystrici zmizol policajt a s ním aj 100-tisíc eur vybraných na pokutách!

V Banskej Bystrici rieši polícia neobvyklý prípad. Po dopravnom policajtovi sa zľahla zem a zmizlo aj stotisíc eur!

Ilustračný obrázok k článku KURIÓZNY prípad! V Bystrici zmizol policajt a s ním aj 100-tisíc eur vybraných na pokutách!
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Neuveriteľný prípad ako z najlepšej kriminálky! Na strednom Slovensku riešia muži zákona neobvyklé zmiznutie vlastného kolegu. Zmizol dopravný policajt a s ním vyše stotisíc eur, ktoré spolu s kolegami vyzbieral na pokutách a neodovzdal nadriadeným. O prípade informovali noviny.sk.

Podľa spravodajského webu má dopravný policajt vypnutý telefón a informácie o ňom nemajú ani príbuzní. Prípadom sa už zaoberá inšpekcia ministerstva vnútra aj vedenie krajskej polície.

„Nadriadený policajta spracováva návrh na jeho prepustenie zo služobného pomeru. Konanie o prepustení bolo nariadené okamžite ako bolo z úradu inšpekčnej služby mv potvrdená info o protiprávnom konaní policajta," cituje TV JOJ banskobystrickú krajskú policajnú hovorkyňu Máriu Faltániovú.

Prípad už vyšetruje aj inšpekcia ministerstva vnútra, žiadne ďalšie okolnosti ale nateraz zverejniť nechcú. „Prípadom sa zaoberá prípad inšpekčnej služby, vyšetrovanie je v počiatočnej fáze a poskytovanie informácií by mohlo narušiť ďalší priebeh vyšetrovania,“ povedala hovorkyňa ministerstva vnútra Zuzana Eliášová.

V kraji už prijímajú opatrenia na to aby zabránili niečomu podobnému v budúcnosti. Podľa informácií TV JOJ nie je vylúčené, že po tejto kauze malo dôjsť aj k personálnym zmenám.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM