Magazín Lifestyle

Ľudí pobláznil BIZARNÝ recept z 3 ingrediencií: Pripravujú si zmrzlinu zo snehu, VIDEO

Niektorí sa počas sneženia lyžujú či sánkujú, iní sa nevedia dočkať toho, aby si mohli zo snehu vyrobiť „mrazivý krém“. Nebezpečný trend sa šíri naprieč internetom!

Ilustračný obrázok k článku Ľudí pobláznil BIZARNÝ recept z 3 ingrediencií: Pripravujú si zmrzlinu zo snehu, VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Janelle's creations!

Na internete sa nachádza množstvo vydarených aj menej chutných receptov. No potom sú tu také, ktoré zaváňajú poriadnou bizarnosťou. O jeden taký sa podelila istá americká mamička. Veď posúďte sami!

Janelle pripravuje „domácu zmrzlinu“, tá je na internete veľkým hitom. „Keď nasneží, stane sa recept obľúbenou tradíciu vašej rodiny,“ sľubuje pod videom.

Len tri ingredencie

„Mama Janelle vám ukáže, ako vyrobiť zmrzlinu zo snehu a iba z troch ingrediencií,“ stojí vo videu. Na výrobu jej ľadovej „pochúťky“ potrebuje sneh, a pre ten si vybehne Janelle rovno do záhradky.

Na snehu rozhodne nešetrí a naberie si poriadnu kopu do hrnca. Následne zmieša sladké kondenzované mlieko, vanilkový extrakt a kokosový cukor. Svoj recept ešte doladí šľahačkou a jedlými ozdobami. A je to!

Nový „zmrzlinový“ hit?

Jej video si pozreli viac ako tri milióny ľudí z celého sveta a vyslúžilo si množstvo komentárov, pričom nové sa pod videom stále hromadia. „Tento krém je mojím najobľúbenejším. Ja alebo deti si ho zarobíme a potom necháme hotovú zmrzlinu ešte chvíľu v mrazničke,“ napísala istá Carolyn. „Hovorí sa tomu snehový krém,“ opravila ju Chasity.

„Takto som vyrábala zmrzlinu pre svoje deti, no jednoduchšie je, ak najprv zmiešate všetky ingrediencie a potom postupne počas miešania pridávate sneh… ale určite sme pritom nepoužili ruky,“ napísala QeMiya.

Druhá skupina ľudí je zhrozená. „Uvedomujete si, že je to hlúpe a nebezpečné?,“ opýtala sa jej istá Gordana. „Jediná vec, ktorú jem zo zeme, je manna,“ odkázala Janelle s poriadnou dávkou irónie iná Američanka.

Na internete sa začali veľmi rýchlo šíriť ďalšie videá, na ktorých si ľudia pochutnávajú na domácom „snehovom dezerte.“ Takúto zmrzlinu rozhodne doma neskúšajte, odparená voda, ktorá stúpa zo zeme nemusí byť stopercentne zdravotne nezávadná.

„Obsahuje kvapôčky, ktoré zachytávajú prachové častice, baktérie alebo iné látky prenášané vzduchom,“ vysvetľuje Mary Scarzello-Fairbanks, meteorologička z amerického Národného úradu pre oceán a atmosféru (NOAA) pre portál Prevention.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Use snow to make ice cream! Janelle's mom shows you how to make ice cream from snow and only 3 ingredients! It is going to be a your families favorite new tradtion when it snows.

Posted by Janelle & Kate on Thursday, January 18, 2024
Zdroj: Facebook.com/Noocharin Ostiwech
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM