TOS Správy Regióny Zo Slovenska

Ľudí znepokojilo, ČO videli: Prečo si niekto vo Vranove zapisuje EČV áut? TU je vysvetlenie!

Ako by ste reagovali, keby ste večer z okna zahliadli pod panelákom muža, ktorý chodí od auta k autu a zapisuje si ich evidenčné čísla?

Ilustračný obrázok k článku Ľudí znepokojilo, ČO videli: Prečo si niekto vo Vranove zapisuje EČV áut? TU je vysvetlenie!
Zdroj: Facebook.com/Only in Vranov

Práve takýto prípad riešili obyvatelia Vranova nad Topľou. Na komunitnej facebookovej stránke bolo zverejnené video, na ktorom je situácia zaznamenaná.

Znepokojení

„Treba zavolať políciu a preveriť to.“ „Treba poslať na políciu a ne na net… Ráno už možno tam auta nebudú,“ začali sa pod videom šíriť obavy.

Niektorí ale krotili vášne. „Čo vás je všetkých po tom, čo robí. Že chodí a si niečo zapisuje? Čo vás je do toho? Ešte aj kričať po ňom bude niekto? Čo, rozbíja niečo?“

Pochopiť sa v tomto prípade dajú obidve strany. Nejednalo sa o konanie na hrane zákona, na druhej strane, pre majiteľov áut to mohol byť nepríjemný pocit.

Článok pokračuje pod videom.

Zdroj: Facebook

Vysvetlenie

Keď mladý muž pokračoval vo svojom počínaní aj počas ďalšieho dňa a za vidna, niektorí obyvatelia ho rovno konfrontovali. Ukázalo sa, že mladík je vysokoškolský študent a jeho správanie má akademické dôvody.

Vysvetlil im, že je študent a ide o prieskum pre jeho bakalársku prácu. Zároveň sa predstavil a nemal problém dokonca ani s tým, že si ho pri reakcii natáčali na video.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM