Magazín

Mark vymenil saká za sukne a vysoké podpätky: Som stále ten istý manžel a otec! FOTO

Mark sa našiel v dámskej móde. A v jeho rozhodnutí ho podporuje aj rodina. Pozrite sa, aké štýlové kúsky nosí do práce, na prechádzky či vtedy, keď sa vyberie na nákup.

Ilustračný obrázok k článku Mark vymenil saká za sukne a vysoké podpätky: Som stále ten istý manžel a otec! FOTO
21
Galéria

Mark je šťastne ženatý muž, ktorý pracuje v strojárskom inžinierstve a spolu s manželkou vychováva tri deti. Ničím nepriťahuje pozornosť, no keď sa vyberie naraz do ulíc, spočinú na ňom všetky pohľady.

Mark Bryan si totiž zamiloval dámske topánky na vysokom podpätku. Neskrýva, že má veľkú slabosť pre lodičky a niektoré ženské kúsky. Verí, že móda nemá priradené žiadne pohlavie a nie je otázkou sexuálnej orientácie.

Mark má v skriniach najmä elegantné oblečenie a potrpí si napríklad na dámske sukne, svetre a blejzre. Dokonca sa dostal na stránky najznámejších módnych časopisov ako Harper's Bazaar či napríklad vychyteného CR Fashion Book.

Rodina ho podporuje

„Vedia, že som stále ten istý otec, stále som ten istý manžel a stále som ten istý priateľ, ktorým som bol, keď som nosil mužské oblečenie. Záleží mi len na tom, čo si myslí moja rodina a moji veľmi blízki priatelia. Nepovažoval by som ich za priateľov, keby to zmenilo ich názor na mňa,“ vysvetlil Mark pre CR Fashion Book. Milovník dámskej módy zároveň dodal, že mu je úplne jedno, ak sa niekomu nepáči to, čo má práve oblečené alebo obuté.

Prvýkrát na vysokej škole

Dámske topánky na vysokej platforme si obul prvýkrát ako študent na vysokej škole. No všetko to naplno odštartovala istá halloweenska párty, kde mu súčasná manželka navrhla, aby si na oslavu obliekol dámske šaty a svoj vzhľad podčiarkol lodičkami. „Dostal som toľko komplimentov, že som si povedal, že prečo nie! V topánkach na opätku kráčam veľmi prirodzene,“ pochválil sa Mark.

Mark predvádza svoje štýlové outfity na Instagrame, kde ho sleduje viac pol milióna ľudí.

Mohlo by vás zaujímať:

FOTO: Mark miluje dámsku módu a vysoké topánky
21
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM