han Politika

Matovič nechal Hegerovi ODKAZ: Drž sa týchto troch slov a budeš VÝBORNÝ premiér!

Odovzdal mu pracovňu a prázdny stôl, na ktorom zanechal tri papieriky. Igor Matovič na nich odkázal novému premiérovi Eduardovi Hegerovi, ako "má vládnuť".

Ilustračný obrázok k článku Matovič nechal Hegerovi ODKAZ: Drž sa týchto troch slov a budeš VÝBORNÝ premiér!
Zdroj: Facebook.com/igor.matovic.7

Tri slová, obyčajné slová: Nie si sám. Tri slová, jednoduché slová nesieme k vám… Tak spieva v známej pesničke Marika Gombitová, čo sa teraz celkom hodí k Igorovi Matovičovi. Ten totiž prenechal premiérske kreslo svojmu straníckemu kolegovi Eduardovi Hegerovi.

Pokyn či odkaz?

Po koaličnej kríze sa k slovu dostáva nová vláda, ktorá je však takmer identická ako tá predchádzajúca. Práve to je tŕňom v oku mnohých, rovnako ako aj výmena Matoviča s Hegerom. „Po mesiaci vzájomných hádok a urážok prišli koaličné strany so smiešnou rošádou, pri ktorej si len vymenia miesta vo vláde Igor Matovič a Eduard Heger,“ uviedla napríklad strana Hlas-SD.

Dokonca tvrdia, že Heger bude konať tak ako mu to jeho šéf z OĽANO bude kázať. Bude sa teda riadiť pokynmi Igora Matoviča? To sa možno dozvieme neskôr, ale teraz je isté to, že mu venoval status na Facebooku.

„Dnes som Edovi odovzdal prázdny stôl… S tromi slovami na ňom. Keď sa ich bude držať, bude výborný premiér a Slovensko rado bude. Držím palce,“ napísal Matovič na sociálnej sieti.

Udalosti na Slovensku

Dnes som Edovi odovzdal prázdny stôl ... s tromi slovami na ňom. Keď sa ich bude držať, bude výborný premiér a Slovensko rado bude. Držím palce 🇸🇰 #POKORA #ODVAHA #SVEDOMIE

Posted by Igor Matovic on Thursday, April 1, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM