Politika

MDŽ Smeru v Nitre prerušil výkrik FUJ: Zoberte parazóly a vyžeňte ho von, reagoval Fico

Podľa Smeru-SD bolo na MDŽ v Nitre tisíc žien. Našiel sa však medzi nimi aj nespokojný muž, ktorého museli zo sály vyniesť von.

Ilustračný obrázok k článku MDŽ Smeru v Nitre prerušil výkrik FUJ: Zoberte parazóly a vyžeňte ho von, reagoval Fico
Zdroj: SMER-SD

Strana Smer-SD opäť organizuje svoje tradičné akcie pri príležitosti Medzinárodného dňa žien. V stredu 8. marca sa jedna z nich konala v Nitre.

Sála bola plná priaznivcov Roberta Fica. Našiel sa však aj jeden menej spokojný občan. Informoval o tom portál aktuality.

Prečítajte si tiež

Dav tlieskal

Strana bola s účasťou na MDŽ v Nitre spokojná. Podujatia sa zúčastnilo vraj tisíc žien. „Čo krajšie sa nám môže stať pri stretnutí s ľuďmi v regiónoch, že príde toľko ľudí, až nestačia stoličky, aby si všetci posadali,“ napísala strana na sociálnej sieti.

Medzi hosťami nechýbal ani bývalý policajný prezident Tibor Gašpar, ktorého dav vítal silným potleskom. „Vidím, že rozlišujete spravodlivosť od nespravodlivosti, a to je dôležité,“ cituje Ficovu reakciu portál.

Už to nevydržal

Po boku Roberta Fica stáli Erika Kaliňák aj Marián Kéry, ktorý chcel kandidovať aj na župana Nitrianskeho samosprávneho kraja, no nakoniec svoju kandidatúru stiahol.

Rozruch nastal práve vtedy, keď Fico vítal na javisku Kéryho. Z davu niekoľkokrát zakričal nahnevaný muž „fuj!“. Už to vraj nevydržal.

Narušenie stretnutia sa lídrovi strany vôbec nepáčilo. Dlho však netrvalo. „Zoberte parazóly a vyžeňte ho von. Pekne ho vyveďte,“ nariadil podľa portálu Fico a muža vzápätí zo sály vynieslo niekoľko chlapov.

Strana vyhlasuje, že „akcie pri príležitosti MDŽ sú nepolitické stretnutia so ženami po celom Slovensku“. Politika však na stretnutí v Nitre nechýbala. „Musí prísť stabilná a profesionálna vláda. Toto nie je čas pre amatérov. Tak je krajina rozbláznená, ako nebola nikdy a verím, že 30. septembra sa rozhodnete správne,“ povedal Fico.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie správy

TISÍC ŽIEN NA MDŽ V NITRE🌹 Čo krajšie sa nám môže stať pri stretnutí s ľuďmi v regiónoch, že príde toľko ľudí, až...

Posted by SMER - SD on Wednesday, March 8, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM