han Ostatné športy

Minister obrany ocenil Vlhovú: NEUVERÍTE, čo jej venoval za megaúspech! FOTO

Šéf rezortu obrany Jaroslav Naď sa tiež pridal k tým štátnikom, ktorí vo svojom úrade privítali najlepšiu lyžiarku nedávno skončenej sezóny, Petru Vlhovú.

Ilustračný obrázok k článku Minister obrany ocenil Vlhovú: NEUVERÍTE, čo jej venoval za megaúspech! FOTO
6
Galéria

Členke Vojenského športového centra DUKLA Banská Bystrica pri príležitosti zisku veľkého krištáľového glóbusu venoval spolu s poďakovaním poukaz na zážitkový deň so Silami pre špeciálne operácie.

Prisľúbil pomoc

Minister obrany netajil nadšenie, že ho Liptáčka poctila návštevou. „Je mi nesmiernou cťou, že si vo svojom už opäť tréningovom harmonograme našla čas na stretnutie. Petra je spolu s ďalšími top športovcami členkou našej Dukly, preto sme sa rozprávali o tom, ako jej vieme pomôcť či už po materiálnej stránke, ale chceme byť nápomocní aj v iných oblastiach, ktorými disponuje rezort obrany a môže ich využiť aj Petra,“ prezradil Naď a s fotkami sa podelil na sociálnej sieti.

Dá sa nahovoriť?

„Peťa jednoznačne patrí k špičke svetového lyžovania. Za jej úspechmi je neskutočné množstvo tvrdej práce, ktorá si zaslúži obdiv a uznanie,“ povedal minister s tým, že vytvorenie kvalitných podmienok pre Vlhovú a tiež všetkých športovcov VŠC patrí medzi priority rezortu: „Budem sa tešiť, ak si Peťa po takej náročnej a úspešnej sezóne nájde čas a využije možnosť adrenalínového zážitku, ktorý sme si pre ňu pripravili so Silami pre špeciálne operácie OS SR.“

Nech sa páči, viac noviniek zo Slovenska

Debata o všetkom

Naď mal z rozhovoru s Petrou dobrý pocit. „Rozprávali sme sa o budúcnosti lyžiarskych asociácií a zmienili sme aj prípravu na nadchádzajúcu olympiádu. Pri tejto príležitosti mi nedalo porozprávať sa s našou najlepšou lyžiarkou o bežných veciach. Čo má ale najviac pobavilo, a dúfam, že sa s Vami môžem o tom podeliť, bola veta, ktorou Petrina mamka povzbudila svoju dcéru pred pretekmi: ´Peťka, hlavne pomaly.´“ vyzradil niečo z debaty s úspešnou lyžiarkou.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

VEĽKÁ ČESŤ PRIVÍTAŤ NAŠU TOP LYŽIARKU A ZÁROVEŇ “DUKLÁČKU” Petra Vlhova Postupne sa stretávam so športovcami Vojenské...

Posted by Jaro Naď - minister obrany SR, OĽANO on Thursday, April 29, 2021

Udalosti na Slovensku

Naď a Vlhová podebatovali
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM