han Krimi

ŠOKUJÚCE zábery diaľničnej kamery: Šofér odstavil dodávku, "narysoval" si lajnu a ŠŇUPOL si!

Pod lampou býva najväčšia tma. To rozhodne neplatí na vodiča dodávky, ktorý využil pauzu na to, aby sa "povzbudil" neznámou kryštalickou látkou. A to priamo pod kamerou diaľničnej polície!

Ilustračný obrázok k článku ŠOKUJÚCE zábery diaľničnej kamery: Šofér odstavil dodávku, "narysoval" si lajnu a ŠŇUPOL si!
7
Galéria

Neuveriteľne sa pozerá na video, ktoré na svojom Facebooku zverejnili bratislavskí policajti. Vodič bielej dodávky nemal problém zastaviť na krajnici a „požiť“ biely prášok.

Čo sa stalo?

„Bratislavským dopravným policajtom bol v priebehu tohto mesiaca doručený kamerový záznam, pri ktorom neskrývali údiv. Ten zachytáva dňa 13.04.2021 jazdu vodiča značky FIAT na diaľnici R7. Vodič vozidla prerušil jazdu na diaľnici z neobvyklého dôvodu!“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

„Vozidlo odstavil na mieste vedľa krajnice, aby mohol užiť neznámu kryštalickú látku. Alarmujúce na tomto prípade je, že v jazde s vozidlom pokračoval pod vplyvom tejto látky ďalej,“ dodávajú muži zákona.

Vypátrali ho

„Po dvoch týždňoch od tejto jazdy (28.04.2021, pozn. red.) dopravní policajti počas bežného výkonu služby zastavili na Starej Vajnorskej v Bratislave zákonným spôsobom vozidlo, ktorého vodiča podrobili kontrole,“ hlási polícia, podľa ktorej aj počas tejto kontroly javil vodič známky požitia omamných a psychotropných látok. Preto mu bol nariadený odber krvi a moču v zdravotníckom zariadení.

„Ten preukázal, že vodič viedol vozidlo pod vplyvom omamných a psychotropných látok – konkrétne kokaínu a THC,“ stojí v príspevku polície.

VIDEO z incidentu nájdete TU

Čo sa deje na Slovensku?

Následne bolo zistené, že ide o toho istého vodiča s tým istým motorovým vozidlom, ktorý je zachytený na kamerovom zázname zaslanom bratislavskej polícii k ďalšiemu objasneniu.

Mal šťastie

To sa dá brať aj ironicky, pretože šofér dodávky sa vlastne sám prihlásil polícii, keďže sa incident odohral priamo pod kamerami, ktoré všetko nasnímali.

Na druhej strane, je šťastím, že svojím konaním nespôsobil nehodu. „Svojou ľahkovážnosťou a nezodpovedným prístupom mohol tento vodič v takomto stave ohroziť život alebo zdravie ľudí alebo spôsobiť značnú škodu na majetku,“ potvrdzuje to aj status polície.

Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz. Ďalšie konanie bude prebiehať na príslušnom orgáne.

Udalosti na Slovensku

Za bieleho dňa si šňupol priamo na diaľnici
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM