Magazín

Mladučká elektrikárka vyvoláva rozruch: V montérkach si plní sen, TAKTO na ňu reagujú muži

Je mladá a pôsobí krehko. No keď sa Elise oblečie do pracovného oblečenia, dokáže to, čo jej kolegovia.

Ilustračný obrázok k článku Mladučká elektrikárka vyvoláva rozruch: V montérkach si plní sen, TAKTO na ňu reagujú muži
23
Galéria

Elise pracuje ako elektrikárka a na svoju prácu nedá dopustiť. „Je to tá najlepšia vec, akú som si kedy mohla vybrať,“ zverila sa spokojne sa na Instagrame, kde ju sleduje viac ako 70-tisíc ľudí.

Mladučká dievčina sa venuje elektroinštalačným prácam a s nadšením sa púšťa aj do drobnejších úloh. Zapájanie zásuviek či osvetlenia je pre ňu každodennou rutinou.

Práca a muži

Keďže pracuje skôr v mužskom odvetí, je pod prísnym drobnohľadom druhého pohlavia. Zatiaľ čo jedna časť vychvaľuje jej zručnosti a pracovný zápal, druhá sa dokáže zmôcť len na dvojzmyselné narážky.

„Milujem ženy, ktoré majú šikovné ruky,“ napísal pod jej video mladík. Iného zaujalo niečo úplne iné. Elektrikárka si totiž počas drobných prác nemá ani kde položiť ceruzku, preto ju často vkladá medzi zuby. Táto nevinná aktivita rozrušila istého muža, ktorý ju začal intenzívne prosiť o to, aby to robila častejšie. Ďalší ju pozývajú na rande.

Odkaz pre ženy

Elise však na sociálnych sieťach neprezentuje svoj zovňajšok. Snaží sa ukázať, že aj dievčatá môže napĺňať profesia, ktorá je takmer vždy pripisovaná mužom. 24-ročná elektrikárka má pre ženy jasný odkaz: „Ak nejaké dievčatá túžia po takejto či podobnej práci alebo uvažujú o zmene, nech neotáľajú a idú do toho! Nenechajte sa odradiť a nepočúvajte negatívne názory vášho okolia.“

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM