TOS Lifestyle

MMA zápas, ktorý opäť posunul laťku bizáru: 50-ročná žena knokautovala EX svojho syna!

Ešte donedávna to boli potenciálna svokra a nevesta. Jeden z najkontroverznejších bojov v histórii šialených zápasov priniesol prekvapivý výsledok.

Ilustračný obrázok k článku MMA zápas, ktorý opäť posunul laťku bizáru: 50-ročná žena knokautovala EX svojho syna!
Zdroj: Youtube.com/CLOUT MMA

Oznámenie tohto súboja šokovalo celý internet. Fanúšikovia sa obávali, že keď sa do klietky dostane 50-ročná žena, ktorá má navyše problémy s alkoholom, môže dôjsť k tragédii.

Svokra vs. nevesta

Poľská organizácia CLOUT MMA, ktorá tento zápas priniesla na scénu, však necúvla a tvrdila, že 50-ročná Małgorzata trénuje už niekoľko mesiacov a bude pripravená.

Proti nej nastúpila o 30 rokov mladšia súperka Nikola, ex jej syna. Išlo teda o boj ešte donedávna potenciálnej nevesty proti svokre. Pár sa nerozišiel vôbec v dobrom a medzi týmito dvoma dámami to vrelo.

Papierové predpoklady sa nenaplnili

A vrelo to aj v klietke. Aj keď favoritkou zápasu bola mladšia z nich, už v prvom kole dominovala staršia súperka, po jednom z jej úderov skončila dokonca „nevesta“ na zemi.

V druhom kole „svokra“ dokončila to, čo načala v tom prvom a mladšej súperke uštedrila tvrdý úder, ktorý zápas ukončil. Nikole sa už nepodarilo vstať a pokračovať v súboji.

Bizáru sa darí aj u nás

„Báli sme sa o zdravie svokry, no v skutočnosti sme sa mali báť o Nikolu,“ napísal jeden z užívateľov na sociálnej sieti, s ktorým súhlasili tisíce ďalších.

Bizarným zápasom sa nevyhol ani československý trh, na ktorom je mimoriadne úspešná organizácia Clash of the Stars. Tá už ponúkla taktiež množstvo prapodivných zápasov. Bizár si jednoducho medzi ľuďmi nachádza svoju cieľovú skupinu, ktorá nie je vôbec malá.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM