Rastislav Búgel Zo zahraničia

Muž zomrel STRAŠNOU smrťou! Zasekol sa v kanáli, von mu trčali iba nohy

Žena v noci počula divné zvuky. Uvidela muža, ktorému z kanála trčali iba nohy.

Ilustračný obrázok k článku Muž zomrel STRAŠNOU smrťou! Zasekol sa v kanáli, von mu trčali iba nohy
Zdroj: Policie České republiky , Pexels.com

V noci z utorka na stredu objavili v kanáli v Plzni mŕtveho 39-ročného muža. Informoval o tom portál novinky.cz. Ako sa ukázalo, pravdepodobne išlo o nešťastnú náhodu.

Utopil sa?

„Súdna pitva prebehla vo štvrtok. Zo záverov vyplýva, že na tele neboli objavené známky násilia. Bolo vylúčené, že by na smrti muža mala podiel iná osoba,“ povedala serveru policajná hovorkyňa Dagmar Brožová.

Ako informoval portál, mužovi pravdepodobne niečo spadlo do kanála. Keď sa to snažil vytiahnuť, uviazol v kanáli, kde sa udusil alebo utopil.

Hasiči dorazili na miesto o jednej hodine v noci. „Muža sme vytiahli a odovzdali zdravotníkom zo záchrannej služby,“ povedal hovorca hasičov Petr Poncar, podľa ktorého bol muž v kanalizačnej vpusti zaseknutý hlavou nadol. Von mu trčali iba nohy.

Podľa záchranárov sa už nešťastníkovi nedalo pomôcť a lekár už mohol iba skonštatovať smrť.

Pomôcť mu nedokázala

„Prebudila som sa po jednej hodine v noci. Mala som otvorené okno na ventilačku a počula som divný zvuk. Pozrela som sa von a uvidela nohy, ako trčia z kanála,“ povedala svedkyňa.

Okamžite zbehla dole a snažila sa muža vytiahnuť: „Nešlo to. Sama som to nemohla zvládnuť, a tak som volala o pomoc. Nikto ma nepočul. Preto som zvonila u suseda. Ten potom zavolal políciu.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Polícia Českej republiky
Zdroj: Polícia Českej republiky
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM