TOS Lifestyle

Na prvé sväté prijímanie s TAKÝMITO nechtami? VIDEO nechtovej dizajnérky rozdelilo ľudí!

Nechtárka urobila mladej klientke parádne nechty na prvé sväté prijímanie a na internete sa strhla búrka názorov!

Ilustračný obrázok k článku Na prvé sväté prijímanie s TAKÝMITO nechtami? VIDEO nechtovej dizajnérky rozdelilo ľudí!
Zdroj: TikTok.com/marszyn

Poľská nechtová dizajnérka zdieľala na svojom TikToku manikúru, akú urobila dcére svojej klientky a to na jej prvé sväté prijímanie.

Názorová búrka

Vo videu je vidieť, ako sa prirodzené a krátke nechty dievčatka menia na mliečne biele, dlhé obdĺžnikové nechty s ozdobami v podobe mašličiek, ruží, perličiek a podobne. Ide o perfektnú prácu profesionálky.

Pri videu sa však strhla doslova názorová búrka, reakcie ľudí na nechty prvoprijímajúce dievčatka sa totiž rôznia. Príspevok má vzhľadom na počet zhliadnutí neuveriteľných 4 a pol tisíca komentárov!

To je vtip, nie?

„A, samozrejme, ešte solárium a pridala by som aj predlžovanie vlasov,“ ironicky poznamenala Justyna. „Nádhera, ale rozmýšľam, kedy si moja dcérka nechá urobiť mihalnice? Žeby až po solárku?,“ v rovnakom duchu okomentovala video ďalšia užívateľka TikToku.

Niektorí komentujúci už boli vážnejší. „Ja som mala prvé predlžené nechty v 15-ich, nie keď som išla na sväté prijímanie, to je prehnané,“ napísala ďalšie komentujúca. Iná doplnila, že sa ich dočkala až na jej prvý skutočný ples v dospelom veku.

„To je vtip, nie? Povedz mi, že je to vtip, prosím,“ znie ďalší komentár.

Načo tá dráma?

Aj keď väčšina komentárov sa nesie v duchu prekvapenia až šoku, v rámci diskusie nájdete aj komentáre, ktoré tento počin obhajujú.

„Ahojte, ľudia, o čom to hovoríte, sú krásne…“ „Načo tá dráma?! Ľudia, povedal niekto, že to dieťa bude nosiť takéto nechty každý deň? Mama len chcela potešiť svoju dcéru.“

Napokon, autorka videa neuviedla, či takto išlo dievča naozaj na prvé sväté prijímanie. Je možné, že to bolo zrealizované len pre potreby videa alebo to bola skúška. Aj v Poľsku sa totiž bežne prvé sväté prijímania konajú od apríla do júna, hlavne v máji.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM