TOS Zo zahraničia

Na speváka Rammsteinu sa to valí: SYSTÉM, ako majú zháňať dievčatá pre Lindemanna na SEX!

Svedectvá ďalších žien aj ukončenie spolupráce. Okolo frontmana kapely Rammstein je horúco.

Ilustračný obrázok k článku Na speváka Rammsteinu sa to valí: SYSTÉM, ako majú zháňať dievčatá pre Lindemanna na SEX!
Zdroj: Facebook.com/Rammstein , Unsplash.com

Skupina Rammstein odštartovala svoje nové turné vo Vilniuse a o tomto koncerte sa extrémne veľa hovorí. Najprv kvôli pádu speváka Tilla Lindemanna a potom si pozornosť ukradla istá mladá Írka, ktorá tvrdila, že ju počas zákulisnej párty zdrogovali a frontmana kapely obvinila, že sa ju pokúsil znásilniť.

Neskôr síce uviedla, že Till sa jej nedotkol, no prípad je v rukách litovskej polície, ktorá ho prešetruje.

Ďalšie svedectvá

Medzitým priniesli nemecké média svedectvá ďalších žien. Tie však súhlasili so zverejnením len pod podmienkou zachovania anonymity.

„Rozprávali sme sa s viac než tuctom žien, ktoré boli na takýchto zákulisných večierkoch a mali z nich určité skúsenosti,“ uviedla investigatívna novinárka Lena Kampf zo Süddeutsche Zeitung. Dve zo žien uviedli, že došlo k sexuálnemu aktu, aj keď ho odmietli.

Podľa nemeckej novinárky sa počas týchto rozhovorov ukázal systém zháňania žien pre Lindemanna, v rámci ktorého sú v predvečer koncertu cez sociálne siete alebo počas neho z prvého radu špeciálne vybrané dievčatá, ktoré sú následne pozvané na zákulisnú párty a mali by byť pripravené na sex so spevákom. Osloviť ich majú vždy ľudia zo spevákovho okolia.

Pripomíname, že kapela sa prostredníctvom Twitteru vyjadrila k tvrdeniam mladej Írky, ktoré kolovali po internete, pričom akékoľvek obvinenia odmieta.

Koniec spolupráce

Aby toho však nebolo málo, s Lindemannom v týchto dňoch ukončilo spoluprácu nemecké vydavateľstvo Kiepenheuer & Witsch.

„Dozvedeli sme sa o pornografickom videu, v ktorom Till Lindemann oslavuje sexuálne násilie na ženách a v ktorom sa objavuje kniha vydaná našim vydavateľstvom v roku 2013. Považujeme to za hrubé narušenie dôvery a bezohľadný čin voči hodnotám, ktoré ako vydavateľstvo reprezentujeme,“ uviedla spoločnosť vo svojom vyhlásení.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM