TOS Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Slovák v nákupnom centre napadol TEHOTNÚ priateľku! ABSURDNÝ záver incidentu

Keď sa priblížili ochrankári, mladý Slovák dokonca neváhal vytiahnuť nôž. O to šokujúcejšie je pokračovanie.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Slovák v nákupnom centre napadol TEHOTNÚ priateľku! ABSURDNÝ záver incidentu
Zdroj: Unsplash.com , Unsplash.com

Tento týždeň sa v nákupnom centre vo francúzskom Montpellieri stali ochrankári svedkami hádky mladého slovenského páru. Muž má 26 a jeho tehotná priateľka len 17.

„Muž dal svojej priateľke facku a kopol ju. Následne jej vzal hlavu medzi ruky a triasol ňou,“ píše server Midi Libre.

Ako opisujú Francúzi ďalej, keď sa do incidentu zapojili ochrankári, Slovák vytiahol nôž. „Podarilo sa im ho spacifikovať skôr, než stihol otvoriť čepeľ,“ píše sa na Midi Libre.

A teraz prichádza zvrat. Do šarvátky na stranu Slováka sa mala zapojiť aj jeho priateľka. Výsledok? Jeden z ochrankárov utrpel zranenie na čele a druhému nákupného centra bol zranený na čele a druhý mal rozbité okuliare.

Situáciu prišla riešiť štátna polícia. Podľa francúzskeho portálu mladá žena pred nimi šokujúco tvrdila, že ju udreli ochrankári, no zábery z kamerového systému jasne ukazujú, čo sa stalo a jej tvrdenie jednoznačne vyvracajú.

Slovák bol umiestnený do policajnej väzby. „Vymyslel si, že nôž vytiahol preto, aby svojej priateľke nakrájal syr, ktorý mala v taške a na ktorý dostala chuť. Keď jej chytil hlavu do rúk, vlastne ju mal bozkávať…“ píše Midi Libre.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM