Aktualizované Krimi

Nález, z ktorého naskakujú zimomriavky: V areáli škôlky našli KOSTROVÉ pozostatky

Na miesto smeroval obhliadajúci lekár.

Ilustračný obrázok k článku Nález, z ktorého naskakujú zimomriavky: V areáli škôlky našli KOSTROVÉ pozostatky
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

AKTUALIZÁCIA: Nájdené kostrové pozostatky v areáli základnej školy sú pravdepodobne ľudské a staré približne 200 rokov. Potvrdili to súdny lekár aj archeológ, ktorí boli privolaní na miesto. Informuje o tom bratislavská polícia na sociálnej sieti.

Kostrové pozostatky boli následne odborne zaistené privolaným kriminalistickým technikom a budú odoslané k realizácii ďalších úkonov,“ uviedla polícia.

Nález pozostatkov kostí

Polícia vo štvrtok (16. 3.) popoludní smerovala do areálu jednej z bratislavských základných škôl, ktorá je spojená aj s materskou školou. Mali tam byť nájdené kostrové pozostatky. S informáciou prišli noviny.sk.

V čase nálezu sa nevedelo, či ide o pozostatky ľudskej kostry.

Na miesto smeroval obhliadajúci lekár.

Ako uvádzajú noviny.sk, na kostrové pozostatky mali natrafiť žiaci počas práce na záhrade. Na mieste je pracovník, ktorý analyzuje, či sú ľudské. Pre TASR to potvrdil hovorca krajskej bratislavskej polície Michal Szeiff.

Mestskú časť Staré Mesto, pod ktorú škola patrí, zatiaľ, podľa hovorkyne starostu Veroniky Gubkovej, nikto s podobnou informáciou nekontaktoval.

Po komunikácii s riaditeľskou školy Gubková potvrdila, že vo štvrtok poobede deti s vychovávateľom školského klubu detí narazili na pozemku školy na neidentifikovateľné úlomky kostí. „Škola zavolala na miesto políciu, ktorá nález prešetruje. Zatiaľ máme informáciu, že polícia predpokladá, že ide o pomerne staré ľudské kostrové pozostatky,“ načrtla.

Správu budeme aktualizovať

Foto je ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM