TOS Lifestyle

Nečakané odhalenie o kráske z Ruže pre nevestu: TÁTO súťažiaca už v rovnakej šou bola!

Jedna zo súťažiacich v markizáckej šou Ruža pre nevestu si už raz ženícha v televízii hľadala. Bolo to len nedávno!

Ilustračný obrázok k článku Nečakané odhalenie o kráske z Ruže pre nevestu: TÁTO súťažiaca už v rovnakej šou bola!
Zdroj: Instagram.com/tvmarkizaofficial

„Keď hľadáš ženu do voza aj do koča alebo aj do tuk-tuku, tak tu ju máš,“ týmito slovami sa predstavila súťažiaca Jennifer ženíchovi Radkovi Urbanyakovi v prvej epizóde novej série reality šou Ruža pre nevestu.

Unesená od prvej chvíle

Narážala na to, že na zoznámenie dorazila na špeciálnej trojkolke. „Vážne brutál. Vážna charizma a nádherné oči,“ zhodnotila svoje prvé dojmy z Radka Jennifer.

„Mám na teba špeciálnu otázku, či tvoji rodičia boli pekári. Museli byť famózni, keď stvorili takéto nádherné stvorenie,“ zaskočila otázkou televízneho ženícha súťažiaca, ktorá sa zjavne rozhodla nestrácať čas už od prvej minúty šou.

Švajčiarska verzia

28-ročná kráska žije posledné roky vo Švajčiarsku a web Topky.sk upozornil na prekvapivú skutočnosť. V roku 2023 účinkovala práve vo švajčiarskej verzii tejto reality šou a víťazstvo jej len tesne uniklo!

Bojovala o muža menom Fabrizio Behrens a dostala sa až medzi päť posledných súťažiacich. Víťazka je podľa údajov na Instagrame stále jeho partnerkou.

Netají sa tým

Jennifer už medzitým hviezdi v slovenskej verzii a bojuje o Radkovo srdce. Podľa diskusií niektorí diváci spochybňujú jej reálny záujem o Radka a za jej účasťou vidia iné dôvody. Toto nové zistenie v nich môže tento pocit ešte umocniť.

Treba však dodať, že Jennifer svoje účinkovanie vo švajčiarskej verzii Ruže pre nevestu netají, naopak, sama to uvádza na svojom instagramovom profile.

A nech je to akokoľvek, už po odvysielaní dvoch častí je istá jedna vec. Jennifer bude jednou z najvýraznejších účinkujúcich.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM