TOS Lifestyle

Nová móda: Rifle s efektom POMOČENIA! Chytáte sa za hlavu? To ešte nepoznáte ich CENU

Móda nepozná hranice? "Ocikané" rifle sú aktuálne vypredané!

Ilustračný obrázok k článku Nová móda: Rifle s efektom POMOČENIA! Chytáte sa za hlavu? To ešte nepoznáte ich CENU
Zdroj: Instagram.com/jordanluca

Sú značky, ktoré sa vo svete módy snažia posúvať hranice alebo provokovať. Jednou z nich je aj britsko-talianska značka pánskej módy Jordanluca, ktorá ponúka rifle s efektom pomočenia.

Stovky eur

Kontroverzné džínsy boli podľa denníka Bild svetu predstavené na Milan Fashion Week v rámci kolekcie jeseň/zima 2023. Aj keď je pravdou, že na rôznych prehliadkach sú často k videniu ešte absurdnejšie kúsky, pravdepodobne si väčšina položí otázku, prečo by si toto niekto reálne kupoval…

Faktom však je, že aj napriek vysokej cenovke, ktorá mala byť v čase ich dostupnosti približne 560 až 747 eur, sú aktuálne vypredané!

Reakcie ľudí

Na sociálnych sieťach sú odozvy na tento módny výstrelok rôzne. Niektorí to berú s humorom, iní sú vážnejší. „V podstate to hovorí za všetko o stave ľudstva,“ napísal jeden z nich a s jeho názorom súhlasia stovky ďalších užívateľov.

„Ako hlboko ľudstvo kleslo,“ pridal sa ďalší. „Človek začína rozmýšľať, či sú módni návrhári ešte normálni,“ okomentovala užívateľka na Facebooku.

„Už nemusíte chodiť na záchod, môžete to jednoducho pustiť a povedať, že ide o dizajn,“ znie ďalší z mnohých a mnohých komentárov, keďže tieto rifle doslova obleteli svet.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM