Magazín

NOVÁ streamovacia služba s unikátnym obsahom: Filmy a seriály ZADARMO a bez reklám!

K vesmíru to budeme mať oveľa bližšie a to vďaka novej streamovacej platforme. Pozrite sa, čo ponúkne nováčik a kde všade si ho môžete vychutnať.

Ilustračný obrázok k článku NOVÁ streamovacia služba s unikátnym obsahom: Filmy a seriály ZADARMO a bez reklám!
16
Galéria

Do veľkého okruhu streamovacích služieb prišiel nováčik. Ten je na rozdiel od konkurencie neprehliadnuteľný. Nevyžaduje predplatné, je bez reklamy a ponúka unikátny obsah. Americká NASA nedávno ohlásila spustenie streamovacej služby s názom NASA Plus. „Odpaľujeme viac ako rakety,“ ohlásila hneď v úvode na Twitteri.

Bohatý program

Fanúšikovia vesmírneho divadla sa môžu tešiť na živé vystúpenia a obsah, ktorý bol ocenený televíznou cenou Emmy. Vychutnajú si dokumentárne filmy a seriály, a nájdu tu program určený aj pre najmenších.

„Prejdite sa s našimi vedcami a inžiniermi do zákulisia prostredníctvom originálnych relácií a pozrite si tiež 65 rokov staré klasické zábery NASA,“ píše americká vesmírna agentúra na svojom webe.

NASA+ predstaví živé spravodajstvo o vesmírnych misiách, štartoch a výskume. Informuje o tom portál Mashable. Platforma zároveň zaostrí pozornosť na misiu Artemis 2, počas ktorej NASA vyšle do vesmíru štyroch členov posádky.

Dostupnosť

Národný úrad pre letectvo a vesmír sa zároveň rozhodol prekopať oficiálnu webovú stránku. „Naším cieľom je zefektívniť spôsob, akým verejnosť interaguje s obsahom online,“ povedal Jeff Seaton, vedúci informačný riaditeľ NASA.

NASA Plus je už teraz dostupná vo webovom prehliadači ako aj v systémoch Android a iOS, Apple TV a Fire TV.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM