Marek Kravjar Správy

Jejdawau: Sexškandál poslankyne od Kotlebu: S manželom sme sa zbavili homosexuálneho prekliatia

UPOZORNENIE: Článok nie vhodný pre maloletých a citlivejšie povahy.

Ilustračný obrázok k článku Jejdawau: Sexškandál poslankyne od Kotlebu: S manželom sme sa zbavili homosexuálneho prekliatia
4
Galéria
Zdroj: Facebook

Dom na Sokolovskej ulici vo Zvolene sa preslávil tesne pred voľbami, kedy sa na balkóne jedného z bytov objavil banner s predvolebnou propagandou Kotlebovcov.

Ešte slávnejšou sa stala reakcia ostatných obyvateľov domu, ktorí si zavesili bannery s nápisom „Nie v našom dome“.

V byte s propagandou extrémistov býva Ján Mikovčák, krajský šéf ĽSNS a asistent poslanca Beluského s manželkou, novozvolenou poslankyňou za Kotlebovcov Danicou. Na Facebooku vystupuje pod prezývkou Daisy Deina Skaliová a spolu s manželom sú urputní bojovníci proti „liberalizmu“, „neoliberalizmu“, Európskej únii, NATO, či LGBTI ľuďom. Ešte vehementnejšie bojujú za „tradičnú rodinu“.

Svojim fanúšikom ale zabudli akosi povedať, ako to s tou tradičnou rodinou vlastne myslia.

Bloger a novinár Radovan Bránik zverejnil na svojej stránke dopodrobna spracovaný článok o pikantnom sexuálnom živote ctihodného krajského predsedu s manželkou.

Na erotickej zoznamke zverejnili pornografické fotografie a inzeráty, kde zistíte, že pán Mikovčák to má rád aj s chlapcami a jeho manželka je „čistokrvná“ bisexuálka.

„Ahojte: sme manželský Bi pár zo Zvolena On 179/96/32 rokov, Ona 172/63/30 rokov, hľadáme Bi dievčinu, mladého a štíhleho Bi muža (ale Bi sexualita nieje podmienkou) alebo párik s Bi ženou na stretnutia (prechádzky v prírode, opaľovanie, splav, chaty, spoločné výlety, radovánky) a krásny, nežný, romantický sex a milovanie. Máme radi milovanie v trojočke alebo štvorke, radi navštívime aj swingers párty. Ja manžel som mierne Bi, manželka je Bi zo všetkým čo k tomu patrí. Náš mail je jejdawau@azet.sk.“

K pikantnému inzerátu pridali fotografie, na ktorých sa s manželom Jánom Mikovčákom odovzdávajú vášni v rôznych sexuálnych polohách, vzájomne sa orálne uspokojujú, vykonávajú súlož, či len tak pózujú.

Čo na to zhýralci?

Kotlebovci – ĽSNS sa k škandálu nevyjadrili. TV Markíza získala stanovisko podpredsedu strany Martina Beluského, ktorý povedal, že správanie manželov komentovať nebude: „To, čo kto robí vo svojej spálni, je každého osobná vec,“ čím vlastne vysvetlil, že homosexuálne správanie im vlastne nevadí, ak to ich členovia a sympatizanti robia doma, prípadne sa s tým zdôverujú na sociálnych sieťach.

Mikovčákovci nakoniec oznámili, že sa vzdávajú funkcií. Mikovčák tak končí ako krajský predseda a jeho manželka „ponúkla svoj mandát poslankyne NR SR pánovi predsedovi Marianovi Kotlebovi na ďalšie rozhodnutie“.

„Predmetný inzerát spolu s našimi súkromnými fotografiami pochádza z roku 2007 a je teda 13 rokov starý. Tento internetový profil nie je dlhé roky aktuálny a nestotožňuje sa so životom, ktorým žijeme dnes,“ uvádza sa vo vyjadrení manželov, ktorí v tejto súvislosti podávajú trestné oznámenie.

Tvrdia, že sa z bisexuality „vyliečili“: „Zdôrazňujem, že som neskonale šťastný, že sa mi spolu s mojou manželkou podarilo zbaviť sa homosexuálneho prekliatia. Avšak vzhľadom na osobnú skúsenosť považujem za mimoriadne dôležité neustále upozorňovať na zhubný vplyv LGBT a gender ideológie v spoločnosti,“ píše Mikovčák s tým, že ľudia „posadnutí démonom homosexuality“ sa navzájom podporujú a chránia.

Mikovčák je presvedčený, že jeho osobná skúsenosť s homosexuálnym sexom, s bisexualitou a skupinovým sexom priviedla manželov k podpore ĽSNS, ktorá bojuje proti propagande LGBT.

Celé stanovisko manželov Mikovčákovcov:

Dobrý deň,

dovoľte nám reagovať na diskreditačnú kampaň založenú na účelovom zneužití súkromných intímnych fotografií z našej mladosti. Celú aféru vnímame ako jasnú pomstu za to, že sme išli do konfliktu so sudcom Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici JUDr. Pulmanom, ktorý je náš sused a s ktorým sme mali tesne pred voľbami medializovaný spor ohľadom bilbordu ĽS Naše Slovensko, ktorý sme vyvesili na balkóne nášho bytu na bytovke vo Zvolene.

Predmetný inzerát spolu s našimi súkromnými fotografiami pochádza z roku 2007 a je teda 13 rokov starý. Tento internetový profil nie je dlhé roky aktuálny a nestotožňuje sa so životom, ktorým žijeme dnes. Pred dlhými rokmi sme si uvedomili trpkú skutočnosť, kde sme sa to ocitli, a čo konáme. Po objavení skutočných hodnôt sme sa obrátili k Pánu Bohu, očistili sa pred Pánom Bohom od hriechov a dnes žijeme ako tradičná rodina usporiadaným životom. Uvedomujeme si však, že chyby urobené z mladíckej nerozvážnosti už vymazať nedokážeme, aj keby sme si to dnes veľmi priali.

Zdôrazňujem, že som neskonale šťastný, že sa mi spolu s mojou manželkou podarilo zbaviť sa homosexuálneho prekliatia. Avšak vzhľadom na osobnú skúsenosť považujem za mimoriadne dôležité neustále upozorňovať na zhubný vplyv LGBT a gender ideológie v spoločnosti. Áno, je to pravda – ľudia posadnutí démonom homosexuality sa navzájom podporujú, chránia, ťahajú do vysokých funkcií v exekutíve, kultúre aj biznise a upevňujú svoj vplyv.

Práve táto naša osobná skúsenosť nás viedla k podpore ĽS Naše Slovensko, ako jedinej politickej strane, ktorá úplne otvorene bojuje proti zhubnému vplyvu LGBT propagandy. Boli sme odhodlaní spraviť všetko preto, aby mladí ľudia neboli vystavovaní tomu peklu, ktorým sme si sami prešli.

Keďže sami vnímame, ako účelovo sú zneužívané tieto súkromné fotografie, zverejňované dnes s cieľom zdiskreditovať nás, rozhodli sme sa v záujme ochrany našej rodiny a našej malej dcérky, ale aj v záujme ochrany dobrého mena ĽS Naše Slovensko, dobrovoľne odísť z verejného života.

Ja, Ján Mikovčák, som sa preto včera, 2. marca 2020, dobrovoľne vzdal funkcie krajského predsedu, ako aj členstva v ĽS Naše Slovensko.

Ja, Danica Mikovčáková, zvolená kandidátka do NR SR za ĽS Naše Slovensko, som preto dnes, 3. marca, ponúkla svoj mandát poslankyne NR SR pánovi predsedovi Marianovi Kotlebovi na ďalšie rozhodnutie.

Naďalej budeme podporovať ĽS Naše Slovensko v jej boji za tradičné hodnoty, pretože len v nich je zmysel života.

Týmto vás, vážení novinári, zároveň prosíme o zverejnenie celej našej životnej výpovede, a to bez akéhokoľvek zásahu do jej obsahu. Zároveň vás žiadame o rešpektovanie nášho súkromia. Viac sa k tejto kauze vyjadrovať nebudeme.

Zároveň týmto oznamujeme, že v predmetnej veci podávame trestné oznámenie, pretože občania SR majú právo vedieť, kto ohrozuje ich právo na súkromie na internete.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM