ELA Magazín Ona

Nový rok nezačal pre Plačkovú NAJLEPŠIE: Do jej novej kaviarne NABEHLO vyše 10 policajtov!

Silvestrovský večer v Black Garden v Čadci, na ktorý pozývala influencerka a podnikateľka Zuzana Strausz Plačková, nedopadol najlepšie.

Ilustračný obrázok k článku Nový rok nezačal pre Plačkovú NAJLEPŠIE: Do jej novej kaviarne NABEHLO vyše 10 policajtov!
2
Galéria

Zuzana Strausz Plačková mala opäť do činenia s políciou. Našťastie, nie ako koncom septembra 2021, kedy ju a jej manžela Reného Strausza obvinila NAKA z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti.

Obaja boli tri dni v policajnej cele. Po ôsmich mesiacoch si vydýchli a v máji 2022 im pomohol známy paragraf 363. Obvinenie im zrušil generálny prokurátor.

Tentokrát bola známa influencerka obeťou. Dôvodom boli zrejme silvestrovské bujaré oslavy, ktoré sa vymkli spod kontroly.

Zničený interiér

Takýto štart do nového roka a otvorenie novej kaviarne si nepredstavovala! Do priestorov Strausz Plačkovej v Čadci sa v pondelok 1. januára 2024 nahrnulo vyše 10 policajtov. Dôvodom boli zrejme bujaré novoročné oslavy, ktoré sa vymkli spod kontroly.

Počas nich jej zatiaľ neznámi páchatelia zničili interiér kaviarne, ktorá sa nachádza v centre mesta, informovali o incidente tvnoviny.sk.

„Policajná hliadka bola vyslaná preveriť oznámenie na Matičné námestie v Čadci, kde malo dôjsť k poškodeniu majetku. Po príchode na miesto sa policajti skontaktovali s oznamovateľkou, ktorá bola poučená o ďalšom postupe,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Žiline Gabriela Kremeňová pre portál televízie Markíza.

Na svojom Instagrame zverejnila influencerka aj krátke vyjadrenie k situácii. „Niektorí ľudia by sa mali naučiť chovať. Je mi smutno z toho, že človek sa snaží niečo robiť pre ľudí, skrášľovať a budovať a niekto príde a začne ti to ničiť,“ hovorí vo videu.

Zlý začiatok roka aj pre Rytmusa

Opletačky s políciou na prelome rokov zrejme rieši aj dvoja Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmína Alagič. Dom známeho slovenského rapera a jeho manželky v sobotu (30. decembra) vykradol zlodej.

Zlodej si z Rytmusovho domu odniesol veci za viac ako 80-tisíc eur. Známy raper sľúbil odmenu za jeho dolapenie.

Zuzana Strausz Plačková
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM