han Magazín

Očkovacia lotéria sa stáva hitom LETA: Reláciu sledovali státisíce Slovákov!

Odpísali konkurenciu. V RTVS (Rozhlas a televízia Slovenska) sa pochválili tým, že ich nedeľná relácia o očkovaní prevalcovali sledovanosť.

Ilustračný obrázok k článku Očkovacia lotéria sa stáva hitom LETA: Reláciu sledovali státisíce Slovákov!
Zdroj: rtvs.sk/Byť zdravý je výhra

Ako informuje web RTVS, žrebovanie očkovacej prémie Byť zdravý je výhra, dosiahlo v nedeľu, 22. augusta, výnimočné hodnoty sledovanosti.

Vydarený štart

Šou má za sebou len druhý diel a už sa stala hitom. „Program prilákal k televíznym obrazovkám Jednotky až 788-tisíc divákov. Na webe sledovalo reláciu až 81 294 ďalších divákov,“ píše portál RTVS. Úspech v sledovaní potvrdzuje aj ďalšia skutočnosť. „Program Byť zdravý je výhra bol nielen lídrom v prime time, ale stal sa tiež najsledovanejšou televíznou reláciou dňa,“ dodávajú na webe.

Príkladom na porovnanie sledovanosti je sobotný program. Vtedy si najviac ľudí pozrelo westernovú klasiku od Karla Maya – Old Surehand. „Film prilákal k obrazovkám 190-tisíc divákov pri trhovom podiele,“ informuje RTVS. Očkovacia lotéria to však „trhla“ štvornásobne!

Ale čo očkovanie?

Čo je však horšie, úspešná šou nespĺňa zatiaľ ten účel, kvôli ktorému vznikla. Ľudí na očkovanie totiž rapídne nepribúda. Dokonca, ich je menej. „Zatiaľ čo 15. augusta, keď RTVS odvysielala prvý prenos programu Byť zdravý je výhra, štát v čakárni na očkovanie evidoval vyše 3,5 tisíca ľudí, za včerajší deň tento počet padol o celú tisícku,“ hlási stránka refresher.sk, ktorá sa odvoláva na portál dát o očkovaní na Slovensku.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Čo sa deje na Slovensku?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM