han Magazín

Očkovacia lotéria v ČÍSLACH: Viac ako 100-tisíc Slovákov si odnieslo niektorú z VÝHIER! FOTO

Štátna prémia je už históriou. V sobotu (31.10.) odvysielala RTVS posledný priamy prenos očkovacej lotérie Byť zdravý je výhra. Pozreli sme sa na niekoľko zaujímavých čísiel.

Ilustračný obrázok k článku Očkovacia lotéria v ČÍSLACH: Viac ako 100-tisíc Slovákov si odnieslo niektorú z VÝHIER! FOTO
21
Galéria

Relácia, ktorú promptne zaradila verejnoprávna televízia do svojho programu, mala veľký divácky úspech. Program z dielne Ministerstva financií SR na zvýšenie očkovania proti COVID-19, sledovalo každý týždeň takmer milión divákov.

Niečo o šou

Z lotérie sa okamžite stala šou, ktorú moderovala dvojica Vera Wisterová – Marcel Forgáč. Najprv sa priame prenosy vysielali v nedeľu večer, ale pred koncom sa vedenie RTVS rozhodlo šou presunúť na sobotu. Dôvodom bola iná zábavná šou o pečení, ktorá mala nedeľný čas rezervovaný už dlho predtým, ako očkovacia lotéria vznikla.

Relácia sa nestretávala len s úspechom, ale najmä s kritikou. Môžu za to rôzne situácie, o ktorých však teraz písať nechceme. Tentoraz sme sa zamerali na údaje a čísla, ktoré sa podpísali pod štátnu prémiu.

„Kedykoľvek bez problémov by som bol za to, aby to pokračovalo ďalej,“ nechal sa počuť "otec“ lotérie a minister financií Igor Matovič (OĽANO).

Viac zaujímavostí a údajov nájdete na ďalšej strane.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: YouTube.com
Šou Byť zdravý je výhra
21
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM