Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Osemdesiatnik Al Pacino má syna: Je to NADRŽANÝ STARČEK, šokovala známa komička

Nedávno Robert de Niro, teraz Al Pacino. Trend otcovstva vo vysokom veku nazvala komička a moderátorka epidémiou.

Ilustračný obrázok k článku Osemdesiatnik Al Pacino má syna: Je to NADRŽANÝ STARČEK, šokovala známa komička
Zdroj: TASR/AP

Americkému hercovi Al Pacinovi, ktorý má 83 rokov, sa narodil ďalší potomok. Jeho 29-ročná priateľka Noor Alfallahová mu porodila syna.

Chlapec dostal krstné meno, ktoré je bežné aj na Slovensku. Volá sa Roman Pacino.

Drsné slová

Správa o bábätku hollywoodskej hviezdy okamžite obletela svetové médiá. Tie rozoberajú najmä to, v akom vysokom veku sa stal Al Pacino otcom a riešia aj vekový rozdiel medzi ním a jeho priateľkou.

Rozruch vyvolal tiež komentár známej komičky a moderátorky Chelsea Handler. Tá na Instagrame uverejnila video, v ktorom nešetrila Al Pacina, ale obula sa aj do ďalších celebritných otcov. Spomenula Roberta De Nira, Aleca Baldwina či Elona Muska.

Rodičovstvo v tak vysokom veku nazvala novou epidémiou. „Sú to nadržaní starčekovia, ktorí neprestanú šíriť svoje semeno,“ uviedla na adresu vyššie spomínaných mužov.

Komentáre pod príspevkom sa rôznia. Niektorí komičku podporujú, iní považujú jej reakciu za nevhodnú a vulgárnu. Chelsea je známa svojim svojským humorom, zdá sa však, že tento post myslela vážne.

Spoznali sa len vlani

Najnovší prírastok je Al Pacinovým štvrtým dieťaťom. S učiteľkou herectva Jan Tarrantovou má 33-ročnú dcéru Julie Marie a s herečkou Beverly D'Angelovou 22-ročné dvojčatá — syna Antona a dcéru Oliviu. S Alfallahovou sa herec údajne začal stretávať len vlani.

Mladá celebrita sa na svojej stránke na Instagrame označuje za „rozprávačku“. Na webstránke filmovej databázy IMDb je uvádzaná ako producentka dvoch filmov, ktoré sú v súčasnosti v postprodukcii, vrátane snímky Billy Knight, v ktorej hrá aj Al Pacino.

Len nedávno sa dostala na verejnosť informácia, že otcom sa po siedmy raz stal Al Pacinov 79-ročný priateľ a herecký kolega Robert De Niro.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze. Ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM