han Magazín Lifestyle

Pamätáte si na skupinu Backstreet Boys? Z fešákov sú OTECKOVIA a ťahá im na päťdesiatku! FOTO

V deväťdesiatych rokov vhupla na hudobnú scénu americká skupina Backstreet Boys a päť jej členov sa stalo okamžite idolom žien! Takto vyzerajú dnes.

Ilustračný obrázok k článku Pamätáte si na skupinu Backstreet Boys? Z fešákov sú OTECKOVIA a ťahá im na päťdesiatku! FOTO
18
Galéria
Zdroj: instagram

Na konci minulého storočia sa darilo chlapčenským skupinám, ktoré zaplavili hudobnú scénu. K tým najúspešnejším bezpochyby patrí zoskupenie piatich spevákov s názvom Backstreet Boys.

Ovládli rebríčky

Tento „Boy band“ mal zaplátať dieru po New Kids on the Block, tiež chlapčenskou skupinou, ktorá dobyla svet. To sa pätici členov A.J. McLean, Brian Littrell, Nick Carter, Kevin Richardson a Howie Dorough aj podarilo. Od roku 1993, kedy skupina vznikla, vydala deväť albumov a predajnosť sa prehupla cez 100 miliónov! Backstreet Boys sa tak zaradili k najpredávanejším umelcom v histórii.

Odchod do dôchodku? Kdeže

Po raketovom nástupe a mnohých hitoch si členovia skupiny dali v rokoch 2002 až 2004 prestávku. Na chvíľu ich opustil Kevin Richardson, no v roku 2006 bol naspäť. Od tohto momentu vydalo zoskupenie štyri albumy, no na slávu predošlých piatich už nedosiahli. Aj tak však koncertujú naďalej a z fešákov z konca milénia sa stali milujúci otcovia rodín.

Zostarli, ale…

Čas sa zastaviť nedá a roky ubiehajú. Ak by ste si ale mysleli, že sa to nejako výrazne podpísalo pod výzor piatich členov skupiny, ste na omyle. Koľko majú vlastne rokov? Miláčik publika Nick Carter je najmladší, tento rok oslávil štyridsiatku. Brian Littrell má 45 rokov a o rok viac Howie Dorough. Tmavovlasý A.J. McLean oslávil 42. narodeniny a najstarším v zostave je Kevin Richardson, ktorý má 48 rokov.

Koncertujú a venujú sa rodinám

Presne tak, pätica niekdajších idolov žien je stále aktívna na koncertoch. Ak však nevystupujú, užívajú si rodinné životy. Každý zo skupiny má už deti a práve v nedeľu, keď bol Deň otcov, sa na ich oficiálnom konte Instagramu objavili fotografie z ich deťmi.

View this post on Instagram

Fashion’s always been our thing 😂

A post shared by Backstreet Boys (@backstreetboys) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM