han Politika

PAPALÁŠ Fico? Kritizoval Lengvarského za dovolenku v Ománe, pritom on mal byť v Jordánsku!

Politické karty sú vrtkavé. Presvedčili sme sa o tom včera, keď sa do ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského kvôli odletu na exotickú dovolenku obuli takmer všetci politici. Bol medzi nimi aj Robert Fico. Mal právo kritizovať?

Ilustračný obrázok k článku PAPALÁŠ Fico? Kritizoval Lengvarského za dovolenku v Ománe, pritom on mal byť v Jordánsku!
Zdroj: Facebook.com/Robert Fico

Včera priniesol týždenník Plus 7 dní správu o tom, že Lengvarský odletel na exotickú dovolenku do Ománu, čo vyvolalo vlnu nevôle. Hlavne na politickej scéne. Medzi tými, ktorí sa verejne do šéfa rezortu zdravotníctva opreli, bol aj líder Smeru-SD.

„Jediné, čo by ho ospravedlňovalo, je to, že je pod papučou. Že mu to prikázala jeho manželka. Ak má však túto dovolenku z vlastnej hlavy, tak to v nej nemá v poriadku ako Matovič,“ vyhlásil Fico na Facebooku vo videu.

Nebol tam

Ako informuje Denník N, viacerí členovia Smeru boli včera v Martine na spomienke bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Robert Fico tam však chýbal a spomínané video o kritike Lengvarského nevyzerá, že je z bratislavskej centrály Smeru-SD.

Podľa Denníka N, by sa mal Fico nachádzať v Jordánsku, kde mu robí spoločnosť jeho priateľka Katarína Szalayová. Dokazovať to má táto FOTKA.

„Predseda Smeru nie je v exekutívnej funkcii a cesty do zahraničia nie sú zakázané, i keď ministerstvo zahraničných vecí ich teraz neodporúča,“ píše portál.

Keď si spomínate na nahrávku z poľovníckej chaty, tam sa Fico priznáva, že v minulosti obišiel karanténne opatrenia. Bolo to vtedy, keď bol Grécku. Podľa vyjadrení lídra Smeru-SD, Fico nie je očkovaný, čiže by po návrate z Jordánska musel zostať v karanténe. Výnimku nemajú ani tí, ktorí COVID prekonali.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM