Aktualizované red . Krimi

Plačkovú a jej manžela zadržala NAKA: Kráľovná Instagramu vraj obchodovala s DROGAMI

NAKA mala zadržať kráľovnú slovenského Instagramu a jej manžela, údajne pre účasť v zločineckej skupine, ktorá dlhodobo obchoduje s drogami.

Ilustračný obrázok k článku Plačkovú a jej manžela zadržala NAKA: Kráľovná Instagramu vraj obchodovala s DROGAMI
19
Galéria

V dome Zuzany Strausz Plačkovej a jej manžela Reného Strausza je od skorého rána poriadne rušno. Podľa informácií tvnoviny.sk v ich dome v Miloslavove zasahuje od skorých ranných hodín Národná kriminálna agentúra (NAKA).

NAKA mala zadržať kráľovnú slovenského Instagramu a jej manžela, údajne pre účasť v zločineckej skupine, ktorá dlhodobo obchoduje s drogami.

Kriminalisti ale zasahujú na viacerých miestach Slovenska. „Ide o rozsiahlu policajnú akciu. Elitní policajti zasahovali v byte v bratislavskej mestskej časti Ružinov. Bývalú reality hviezdu zadržali v dome v Miloslavove. Hlavu údajnej zločineckej skupiny zase v Hlohovci. V putách skončil bývalý reprezentant v džude, ktorý už bol za drogy stíhaný. V Hlohovci zadržali aj ďalších ľudí,“ informuje tvnoviny.sk.

Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti informovala o zásahu na viacerých miestach vo viacerých krajoch, v Bratislavskom, Trnavskom a Trenčianskom kraji. „Počas protidrogovej akcie policajti vykonali viacero domových prehliadok aj prehliadok nebytových priestorov, zadržali 15 osôb. Viac informácií bude možné povedať po vykonaní potrebných procesných úkonov,“ dodala polícia.

Prečítajte si aj

Zuzana Plačková
19
Galéria

VEĽKÁ PROTIDROGOVÁ AKCIA NA ZÁPADE: NAKA ZADRŽALA AŽ 15 OSÔB Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry zasahujú od...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Monday, September 27, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM