han Magazín

Cibulková má smolu na ZLODEJOV: Vlani jej vykradli chalupu, teraz si trúfli na BYT!

V noci zo soboty na nedeľu sa mali do luxusného bytu v bratislavskom Starom Meste, ktorý vlastní bývalá tenistka Dominika Cibulková, vlámať zlodeji.

Ilustračný obrázok k článku Cibulková má smolu na ZLODEJOV: Vlani jej vykradli chalupu, teraz si trúfli na BYT!
Zdroj: Instagram.com/domicibulkova

Podľa informácií TV JOJ mali už v nedeľu ráno zasahovať na adrese, kde býva Cibulková s manželom a synčekom, policajti a hasiči. Podľa webového portálu spomínanej televízie mali muži zákona zaisťovať stopy.

Rovnako dopoludnia uviedla polícia na sociálnej sieti, že sa v Starom Meste stala krádež a už majú prípad vo svojich rukách. „Policajti bratislavskej krajskej kriminálky vyšetrujú okolnosti vlámania do jedného z bytov v bratislavskom Starom Meste, ku ktorému došlo dnes v nočných hodinách. Bližšie informácie vzhľadom na súčasný stav vo vyšetrovaní nie je možné poskytnúť,“ píšu policajti na Facebooku.

Zase vykradli ju?

Podľa TV JOJ má vykradnutý byt patriť do osobného vlastníctva Dominiky Cibulkovej. Tá sa k celej záležitosti ešte nevyjadrila, rovnako ani jej manžel Martin Navara. Ak by sa to potvrdilo, niekdajšia elitná tenistka má potom riadnu smolu. Len minulý rok v lete jej totiž zlodeji vykradli víkendovú chalupu na Záhorí.

Ktovie, možno Dominika priťahuje „dlhoprstých“ preto, že svoj súkromný život nemá problém „vešať“ na sociálne siete, kde často ukazuje aj to, kde a ako býva.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

NOČNÚ KRÁDEŽ V JEDNOM Z BYTOV V CENTRE BRATISLAVY UŽ VYŠETRUJEME 👉Policajti bratislavskej krajskej kriminálky...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Sunday, September 19, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM