Monika Hanigovská Magazín

Poliaci opäť s EROTIKOU: Šokujúci triler Dievčatá z Dubaja odhaľuje, ako si ZAROBIŤ na luxus!

Pýtate sa, ako je možné, že niektoré dievčatá žijú na príliš vysokej nohe? Odpoveď možno nájdete vo filmovej novinke.

Ilustračný obrázok k článku Poliaci opäť s EROTIKOU: Šokujúci triler Dievčatá z Dubaja odhaľuje, ako si ZAROBIŤ na luxus!
10
Galéria

Po erotickom poľskom megahite 365 dní dorazila do našich kín horúca novinka s názvom Dievčatá z Dubaja. Erotický triler inšpirovaný skutočnými udalosťami vyvolal v rodnom Poľsku veľký ošiaľ.

Film ukazuje život známych žien, ktoré si na hriešne drahý luxus, exotické dovolenky a najdrahšie róby, zarábali na večierkoch v Dubaji, a to ako prostitútky.

„Podľa tvorcov snímky má film odokrývať pravdu o poľských celebritách, modelkách a známych osobnostiach zo sveta politiky, obchodu a športu,“ opisuje zámer filmu portál Moviesonlin.

Kde sa inšpirovali?

Poľskom otriasol pred niekoľkými rokmi škandál známy ako dubajská aféra. Odhalil, ako si známe instagramové krásky privyrábali tajne v náručí bohatých Arabov.

Aféra veľkých rozmerov inšpirovala investigatívneho novinára Piotra Krysiaka k napísaniu knihy s rovnomenným názvom Dievčatá z Dubaja.

Čo uvidíte vo filme?

Čo vám však ukáže film? Prevedie vás do luxusného a zmyselného sveta plného prepychových jácht, krásnych žien a hriešne bohatých mužov.

Dubajská rozprávka tisíc a jednej noci však ukazuje svoju odvrátenú tvár: „Hlavná hrdinka Emi (Paulina Gałązka) je mladá, ambiciózna žena, ktorá sníva o tom, že raz opustí hranice rodnej krajiny a presadí sa vo veľkom svete. Keď sa jej naskytne príležitosť pracovať v luxusnom eskorte v Dubaji, bez váhania sa jej chopí,“ opisuje Bontonfilm.

Bežný smrteľník si to nedokáže ani predstaviť

Pred hlavnou hrdinkou sa naraz otvorí nový svet. Emi odštartuje vlastný biznis s poľskými modelkami, herečkami, celebritami a súťažiacimi krásy. Ženy ponúka zámožným arabským šejkom. Film podľa tvorcov ukazuje to, čo si bežný smrteľník nedokáže ani predstaviť.

Šokujúci film si u našich severných susedov pozrelo za dva týždne viac ako 600-tisíc poľských žien. Informuje o tom Plejada na svojom webe. To, či film zaujme aj Slovenky, na to si musíme ešte chvíľu počkať.

Slávnostná premiéra filmu sa konala v utorok 9. augusta v bratislavskom kine CINEMAX Bory. Dievčatá z Dubaja si však už môžete pozrieť v našich kinách.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

FOTO: Dievčatá z Dubaja
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM