Monika Hanigovská Magazín

Beckhamovci si pochutnávali na daroch mora: Chorváti sa na celebrity HNEVAJÚ!

Prečo postavil slávny pár do pozornosti niektorých Chorvátov?

Ilustračný obrázok k článku Beckhamovci si pochutnávali na daroch mora: Chorváti sa na celebrity HNEVAJÚ!
5
Galéria

Chorvátsko patrí medzi obľúbené destinácie Slovákov. Balkánska krajina však učarovala i mnohým svetovým osobnostiam a celebritám.

Na Jadrane nedávno oddychoval jeden z najikonickejších párov zo sveta šoubiznisu. Victoria a David Beckhamovci sa neschovávali pred verejnosťou, stihli sa pochváliť niekoľkými fotkami na Instagrame. Jedna momentka vyvolala vlnu nevôle.

Bývalá hviezda zo skupiny Spice Girls zverejnila fotku svojho manžela a dcérky Harper, ako relaxujú na jachte a pripísala k tomu odkaz: „Šťastný víkend! Bozky z Chorvátska.“

Čo ich pobúrilo?

Bývalý futbalista si na nej vychutnáva šumivé víno, okolo neho a Harper sa povaľujú morskí ježkovia a nožnice na ich otváranie. Práve lovenie ježkov sa niektorým ľuďom nepozdáva.

„Dožili by sa 100 rokov, ale potom prišli Beckhamovci do Chorvátska,“ napísala Katarina. „Prečo zabíjate morských ježkov?,“ ozval sa ďalší kritický hlas.

Morské tvory sú medzi labužníkmi považované za pochúťku, ktorá pôsobí ako afrodiziakum. Aktivisti však asi toľko radosti nemajú.

Niektoré médiá píšu o možnej pokute, no srbský portál Sloboden pecat pripomína, že ich konzumácia nie je zakázaná, je len obmedzená pre osobnú spotrebu.

Ďalších však zaujal výber destinácie: „Užite si čisté modré more a pobrežie.“ „Máme najkrajšie more… navštívte ostrov Hvar… je tam perfektne,“ radí hviezdnej rodinke iný diskutujúci.

Kde sa ubytovali?

Podľa tamojších správ prespávali na ostrove Lopud, a to v luxusnom komplexe z roku 1483. Ide o bývalý františkánsky kláštor. Obnovila ho grófka Francesca von Habsburg. Informuje o tom portál Croatia week.

V Chorvátsku sa objavila aj hollywoodska hviezda Matthew McConaughey. Tamojšie médiá ho zazreli na Istrii.

Píše o tom chorvátsky portál dnevnik.hr. To, že prišiel na Istriu, objavil fanúšik, ktorý slávneho herca spoznal, neostalo len pri tom. „Rozprávali sme sa 15 – 20 minút a asi desaťkrát mi povedal, aby som zostal taký, aký som… Hovorí rovnakým hlasom ako vo filmoch, bol to pre mňa skvelý zážitok,“ prezradil o stretnutí Marin Tomičić, ktorý potom nemohol zaspať.

Je možné, že krajina prímorských letovísk a národných parkov zláka do konca letnej sezóny ďalšie zvučné mená? Stačí si len počkať alebo sa vybrať do Chorvátska.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

FOTO: Beckhamovci v Chorvátsku
5
Galéria

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM