Barbara Dallosová Zo Slovenska

Policajti si podali Jakubca: Žiadne svedomie a úroveň TROJROČNÉHO DIEŤAŤA!

Kontroverzný spevák opäť zverejnil post, ktorý vyvolal rozruch. Polícia ho vôbec nešetrila.

Ilustračný obrázok k článku Policajti si podali Jakubca: Žiadne svedomie a úroveň TROJROČNÉHO DIEŤAŤA!
1
Galéria

Spevák šlágrov Martin Jakubec je známy svojím komentovaním politického diania na sociálnych sieťach. Jeho nedávny príspevok sa dostal do hľadáčika policajnej stránky Hoaxy a podvody, ktorá sa venuje vyvracaniu dezinformácií.

Policajti Jakubca vôbec nešetrili. Ako uviedli, počas pandémie sa premenil zo speváka na lekára, dnes je zase odborníkom na migráciu. Terčom kritiky sa stal post, ktorý spevák zverejnil na Facebooku. Jeho predmetom boli fotky neporiadku vo vlaku, ktorý tam mal zostať po utečencoch z Ukrajiny.

Niekoľko rokov staré fotky

„Martin Jakubec ako milovník dezinformácií na úrovni trojročného dieťaťa z materskej školy nezaváhal a zviezol sa na dezinformačnej vlne fotografií z vlaku. Vraj ten všetok bordel spravili Ukrajinci,“ komentuje polícia a zdôrazňuje, že fotky nie sú zo súčasnosti a s utečencami z Ukrajiny nemajú nič spoločné.

Podľa mužov zákona ide o zábery z roku 2015, ktoré šíritelia hoaxov úmyselne zasadzujú do súčasného diania.

„Jeho klamstvá zdieľalo takmer 6-tisíc ľudí. Nikoho nezaujíma, že klame a zneužíva ľudské utrpenie na šírenie obludných klamstiev. Nemá žiadnu hanbu ani svedomie,“ drsne komentujú policajti.

Spomínaný príspevok už na Jakubcovom Facebooku nenájdete. Polícia ale zverejnila jeho screenshot (v priloženej galérii).

Chcel vyjednať mier

Jakubec rozhodne nešokuje prvý raz. Pred časom prekvapil ponukou na vyjednanie mieru na Ukrajine. Spevák sa dušoval, že je tým správnym mediátorom pre mierové rokovania.

Vo videu navrhol obom stranám konfliktu vzájomný dialóg, ktorý má byť cestou k nastoleniu mieru. Jakubec pritom priznal, že inšpiráciu k tomuto kroku našiel vo viere.

„Som človek mierumilovný a týchto dvoch kohútov som sa rozhodol zmieriť. Ja a Boh sme sa na tomto dohodli. Túto cestu by sme radi zahájili,“ uviedol.

Kontroverzný umelec

Martin Jakubec bol pred niekoľkými rokmi známy predovšetkým ako spevák šlágrov a moderátor hudobných relácií. V súčasnosti však rezonuje skôr jeho vystupovanie na sociálnych sieťach. Vo svojich príspevkoch sa nevyhýba komentovaniu domácej i svetovej politiky.

Jakubcov facebookový profil sa objavil aj v zozname proruských účtov a trollov šíriacich dezinformácie. Takúto databázu pred časom zverejnila Polícia Slovenskej republiky.

Spevák v minulosti prekvapil napríklad aj svojou prezidentskou kandidatúrou či výstrednou svadbou so svojou kolegyňou z hudobnej brandže, o viac než 30 rokov staršou Božankou.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM