han Správy Politika

Poslanec Ňarjaš leží v nemocnici s koronavírusom: Jedenásť dní sa nevie zbaviť horúčok!

Erik Ňarjaš, ktorý je poslancom za stranu OĽANO, sa z domácej liečby musel presunúť na nemocničné lôžko. Môže za to COVID-19, ktorého sa niekdajší tanečník nevie zbaviť.

Ilustračný obrázok k článku Poslanec Ňarjaš leží v nemocnici s koronavírusom: Jedenásť dní sa nevie zbaviť horúčok!
Zdroj: TASR/Michal Svítok , Facebook.com/Erik Narjas

Najhoršie na jeho zdravotnom stave je to, že má už niekoľko dní za sebou vysoké teploty. Tie sa podpísali s veľkou pravdepodobnosťou aj pod zápal pľúc, ktorý Ňarjaš k tomu všetkému ešte dostal.

„Som pozitívny a 11 dní v horúčkach. Zobrali ma do nemocnice, kde mi diagnostikovali zápal pľúc a tak trochu fetujem kyslík. Som mladý, verím že sa z toho dostanem, no je to najhoršia sviňa choroba, akú som kedy mal… A to som mal zdravý životný štýl,“ vyjadril sa 35-ročný poslanec na sociálnej sieti.

Covid si nevyberá

Aj na tomto prípade je zreteľné, že koronavírus vie narobiť problémy aj mladším ľuďom, ktorí sú v kondícii. „Chcem podporiť Igora Matoviča a Jara Naďa a vládu, že robia dobré veci, ktorými chcú pomôcť všetkým. Všetci lekári mi dali za pravdu s testovaním, nech si myslí kto chce čo chce, je to správne. Ak iba 10% pozitívnych odhalíme, môžeme zachrániť veľa ľudí. O očkovaní ani nehovorím to je nutnosť. Aj týmto patrí moja veľká vďaka všetkým lekárom a zdravotníkom, ktorí sú úžasní,“ píše Erik Ňarjaš v príspevku.

„Dávajte si na seba pozor. Viem, že nás všetkých láka sloboda, bez rúška. Ale keď vás to chytí, potom by sme dali všetko, aby sme vrátili čas, keď sme to nezodpovedným správaním dostali. Prajem všetkým veľa zdravia,“ uzavrel poslanec.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

som pozitívny 🤒 11 dní v horúčkach, dnes ma zobrali do nemocnice, kde mi diagnostikovali zápal pľúc, tak trochu fetujem...

Posted by Erik Narjas on Sunday, January 24, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM