TOS Magazín

Potýčka priamo v ŠTÚDIU: Hosť NAPADOL známeho majiteľa a moderátora televíznej stanice!

Pokojný priebeh natáčania relácie pre českú televíziu Barrandov prerušil nečakaný výbuch hosťa.

Ilustračný obrázok k článku Potýčka priamo v ŠTÚDIU: Hosť NAPADOL známeho majiteľa a moderátora televíznej stanice!
Zdroj: Instagram.com/Jaromir_soukup

Najvýraznejšou tvárou českej televízie je bezpochyby jej šéf, ktorý niektoré relácie sám aj moderuje. Český mediálny magnát Jaromír Soukup je tak v štúdiu dostatočne ostrieľaný, no počas natáčania nového dielu jednej z relácií zažil aj pre neho novú situáciu.

Potýčka

Jedným z jeho hostí bol youtuber Aleš Bejr, ktorý vystupuje ako Psychopat Bejr. A ten nezostal svojej povesti nič dlžný. Ako odhaľujú zábery z natáčania, jeho kľudný priebeh prerušila agresívna vsuvka youtubera, ktorý sa do Soukupa pustil nadávkami, ale aj fyzicky.

Niekoľkosekundové ťahanie a strkanice moderátora nijak nerozhodili, mal možnosť zužitkovať svoje skúsenosti z boxerskej kariéry.

Druhým hosťom relácie, ktorý sa konflikt snažil ukončiť, resp. Bejra upokojiť, bol Jakub „Speaker“ Jíra z organizácie Clash of the Stars, ktorá organizuje MMA zápasy influencerov. A niektoré sú poriadne bizarné.

Divadlo?

Každopádne, v Česku je o tento „bizár“ veľký záujem a niektorí komentujúci na Instagrame okamžite videli v zdieľaných záberoch promo na možný zápas aktérov konfliktu.

Bejr navyše končí naťahovanie so slovami: „Takže my sa uvidíme v Clash of the Stars, ty močko!“ Soukup zábery z konfliktu zavesil aj na svoj Instagram, kde napísal: „Súboj v Clash of the Stars? Dohodnuté.“

Či to bolo naozaj alebo zahrané divadielko, vedia s istotou povedať len samotní aktéri. Uvidíme, či dôjde k ich vzájomnému zápasu a tiež o aký bojový šport by v takom prípade išlo. MMA alebo box?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM