Monika Hanigovská Lifestyle

Radikálne rozhodnutie Anety Pariškovej: Opustila Slovensko a nechala sa zaočkovať!

Moderátorka sa pobalila a opustila Slovensko. Necestovala však sama. Zároveň sa stihla zaočkovať touto vakcínou.

Ilustračný obrázok k článku Radikálne rozhodnutie Anety Pariškovej: Opustila Slovensko a nechala sa zaočkovať!
Zdroj: Instagram.com/aneta_pariskova_official

Obľúbená moderátorka Aneta Parišková je akčná žena a matka. Napriek tomu, že v minulom roku bojovala statočne s rakovinou lymfatického systému, nikdy sa nevzdala optimizmu a činností, ktoré poznala pred chorobou.

Moderátorka prekvapila najnovšie správou o tom, že sa už nenachádza na Slovensku. Nezbalila sa však sama. Presťahovala sa na Floridu, kde sa obklopila svojimi najbližšími – synmi a manželom.

Bolo jej ľúto detí

Moderátorka však nemyslela len na seba. Videla, ako prostredie zle vplýva na jej deti, a preto sa spolu s manželom rozhodla konať.

„Chalani boli zvyknutí každý deň športovať. Zrazu uviazli v trojizbovom byte bez balkóna. Navyše, ja som s nimi zo zdravotných dôvodov nemohla chodiť von. Bolo mi ich veľmi ľúto,“ povedala pre časopis Báječná žena.

„Je mi ľúto, že deti zrazu začali tráviť priveľa času pri počítači a prichádzajú o normálne sociálne kontakty, o normálny školský život,“ opísala.

Na Floride chodí Daniel, Nathan a Gabriel do školy, no zároveň doma vypĺňajú úlohy pre slovenskú školu. Anetu zároveň teší, že svoje deti vidí každý deň športovať. Moderátorka urobila zrejme veľkú radosť aj manželovi, ktorý má v USA zázemie.

Je už zaočkovaná

Aneta sa stihla v slnečnej Floride už aj zaočkovať. „Florida už očkuje proti COVID-19 všetkých svojich dospelých obyvateľov, ktorí majú záujem. A tak som už zaočkovaná aj ja. Očkovanie tu zabezpečujú nielen zdravotníci, ale napríklad aj vojaci,“ informuje na sociálnej sieti.

A akú vakcínou sa nechala moderátorka zaočkovať? „Vybrala som si vakcínu od Johnson & Johnson."

Prečítajte si aj

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM