Monika Hanigovská Lifestyle

VIDEO: Adela Vinczeová „mluví“, manžel sa smeje: Prvýkrát kompostovala a výsledok?

U Vinczeových je doma veselo. Naposledy skúšala Adela urobiť niečo pre našu prírodu a takto to dopadlo.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Adela Vinczeová „mluví“, manžel sa smeje: Prvýkrát kompostovala a výsledok?
Zdroj: Instagram.com/viktorvincze

Že je moderátor Viktor Vincze nadšený environmentalista, vieme asi všetci. Do tejto aktivity zapája aj svoju manželku Adelu.

Paní Vinčenzová

U manželov Vinczeových preto nájdeme kompostér, ktorý „prikrmoval“ doteraz v domácnosti najmä jej mužský člen. „Mám pre vás maškrtu!“, verejne sa takto nedávno prihováral dážďovkám v kompostéri, ktoré prezýva "baby“.

Naposledy sa však moderátor vybral do práce a svojej žene nakázal vytvoriť praktický tutoriál o kompostovaní pre začiatočníkov. Adela sa tak ocitla v úplne novej situácii a spolu s mixérom sa pustila do práce. Okrem rád však vzniklo video „plné“ úsmevných hlášok.

„Paní Vinčenzová v skutočnosti nahrala oveľa viac materiálu, ako sa vošlo do finálneho zostrihu. Vystrihnuté scény vám teraz exkluzívne ponúkam. Nečekejte ale estetickej zážitek, jako vůbec!,“ zabával sa na jej prvom kompostovaní Viktor.

A čo si o tom myslí známa moderátorka? „Já bych to asi taky žrála, kdybych žila v hlíne, že jo?“ okomentovala svoj prvý kompost.

Pozrite si s nami video, ktoré vám možno vyčarí úsmev a poskytne praktické informácie o tom, ako sa jednoducho pustiť do tejto činnosti, využiť biologický odpad z kuchyne a urobiť niečo viac pre našu prírodu.

Prečítajte si aj

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM