han Šport Ostatné športy

Sagan na horách: Po náročnom tréningu sa odviazal a takto vyvádzal!

Typický Peťo! Áno, reč je o slovenskom cyklistovi Petrovi Saganov, ktorý zase raz dal o sebe vedieť. Na vysokohorskom sústredení “vypustil paru”.

Ilustračný obrázok k článku Sagan na horách: Po náročnom tréningu sa odviazal a takto vyvádzal!
5
Galéria
Zdroj: instagram

Saganov tím Bora – Hansgrohe sa po opadnutí prísnych opatrení ohľadom koronavírusu rozdelil na viac častí a rozbehli tvrdú prípravu pred skrátenou sezónou.

Peter v horách

Rodák zo Žiliny sa dostal do skupiny jazdcov, ktorá si môže povedať, že je v tej horšej. Veď, vyfasovali sústredenie vo vysokohorskom prostredí. Stan si rozložili v rakúskom stredisku Ötztal, kde sa trojnásobný majster sveta postavil pred novinárov a ohlásil, kde bude štartovať. Bude to na dvoch najvýznamnejších podujatiach, čiže sa predstaví tradične na Tour de France a pôjde aj na Giro d'Italia.

Išiel na zadné

Tourminátor dobre vie, že vo vysokých nadmorských výškach ho čaká riadna makačka. Práve kvôli tomu využije každý moment na to, aby si trochu zažartoval a aspoň trochu si spríjemnil drinu. Na svoj Instagram zavesil video, ako sa zabáva jazdou na zadnom kolese. “Po dlhom a náročnom dni tréningu v sedle je čas si oddýchnuť,” napísal Sagan k príspevku.

View this post on Instagram

BORA - hansgrohe training camp

A post shared by BORA - hansgrohe (@bora_bandofbrothers) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM