han Šport Ostatné športy

Sagan v baretke ako znalec talianskej kultúry? Tak to musíte vidieť! VIDEO

Znovu sa stal hviezdou reklamného šotu! Reč je o slovenskom cyklistovi Petrovi Saganovi, ktorý natočil vtipnú reklamu. Tentoraz sa predviedol ako historik.

Ilustračný obrázok k článku Sagan v baretke ako znalec talianskej kultúry? Tak to musíte vidieť! VIDEO
Zdroj: Instagram.com/borahansgrohe

Sagan je známy aj ako šoumen, čo potvrdzujú nielen jeho kúsky na bicykli, ale aj jeho herecké úlohy vo viacerých reklamách.

Má toho za sebou dosť

Rodák zo Žiliny si už vo videách vyskúšal, aké je to byť učiteľom, zlodejom alebo tanečníkom. Najnovšie sa stal expertom na taliansku kultúru. Môže za to jeho účasť na pretekoch Giro d´Italia, na ktorých sa zúčastní vôbec po prvýkrát. Práve kvôli tomu s ním natočil tím RSC Sport niekoľko videí, v ktorých trojnásobný majster sveta stvárňuje znalca talianskej histórie, hudby, módy či kuchyne.

Baretka mu pristane

V aktuálnej reklame sa Sagan priplietol ku turistom, ktorí obdivujú krásy talianskej kultúry. Lenže, Peter sa sprievodkyni začne pliesť do prednášky. V závere sa ho jeden z turistov opýta, koľkokrát štartoval na slávnych pretekoch. „Ešte nie, toto bude prvýkrát,“ odpovie slovenský cyklista, ktorý mal na hlave vkusnú baretku.

Hviezda Gira

Pre jazdca nemeckej stajne Bora-Hansgrohe to bude naozaj premiéra na významnom podujatí, ktoré je na programe od 3. do 25. októbra. Samotný Sagan sa ku vtipnému reklamnému videu takto vyjadril na svojom Instagrame: „Som pripravený. Dovoľte mi, aby som bol vaším sprievodcom pri objavovaní krásneho Talianska.“

Sagan zase baví v reklame
4
Galéria
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM