Milan Hanzel Šport Ostatné športy

Saganov súper ukázal svoju karanténu: VAU, to je ale nádhera! FOTO

Jedným slovom krása! Tak sa dá opísať lokalita, v ktorej prečkáva karanténu profesionálny cyklista Robert Gesink.

Ilustračný obrázok k článku Saganov súper ukázal svoju karanténu: VAU, to je ale nádhera! FOTO
10
Galéria
Zdroj: instagram

Aktuálne je v domácej karanténe množstvo ľudí, medzi ktorých patria aj populárne či známe osobnosti. Výnimkou nie sú ani športovci.

Výhľad ako z rozprávky

K takým patrí aj holandský cyklista tímu Jumbo-Visma, ktorý sa spoločne s rodinou nachádza vo vysokohorskom prostredí. Presnejšie je to dedinka El Tarter, ktorá leží maličkom štáte Andorra. Jeho dom sa nachádza na kopci a má nádhernú a priestrannú terasu. Práve z nej je výhľad na protiľahlú krajinu, ktorá žiari nádhernou prírodou.

Nelení, ale maká

Gesink patrí v profesionálnom pelotóne k súperom Slováka Petra Sagana a je to známy univerzál, veď v roku 2010 obsadil na Tour de France štvrté miesto a celkovo na prestížnych pretekoch bol šiesty v roku 2015. Jeho výhodou je, že je dobrý v kopcoch. Aj preto si za miesto žitia vybral vysokohorské mestečko. No, a v týchto dňoch sa udržuje vo forme a celé hodiny trávi na stacionárnom bicykli.

Žiarlia na neho rivali

Aj keď cyklistická federácia prerušila preteky až do júna, Holanďan nič nenecháva na náhodu a dáva si poriadne do tela. Zdá sa, že mu závidia aj jeho kolegovia či rivali z profesionálneho kolotoča, veď takýto výhľad pri tréningu nemá hocikto. Jediným mínusom je asi len počasie, ktoré sa odrazu zmenilo. Robert na instagram totiž zavesil aj fotky, ako tam pred pár hodinami nasnežilo.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM